Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > Martin by Harman MAC Aura PXL LED Yaygın Işık
Martin by Harman MAC Aura PXL LED Yaygın Işık
18.05.2020 20:43

Ses, görüntü, aydınlatma ve kontrol sistemlerinde küresel öncü firmalardan Harman Professional Solutions, hem ana ışın demetinin hem de Aura arka ışığın tek tek piksel kontrolüne imkan veren sektörün ilk yaygın ışığı yeni Martin MAC Aura PXL kaynağı sunuyor. 

Parlak, kusursuz kalibre edilmiş RGBW sistemi, anında renk miksi ve kusursuz piksel eşleştirme sunan Martin MAC Aura PXL, hem kiralama firmaları için uzun vadeli bir ürün, hem de aydınlatma tasarımcıları için güçlü bir yaratıcılık aracı. Martin MAC Aura PXL, popüler MAC Aura ışıkla başlayan eşsiz LED arka ışık yaklaşımını, yeni olanaklar sunan zenginleştirilmiş bir özellik setiyle genişletiyor. 

Martin MAC Aura PXL, MAC Aura ürün serisinin yeni kuşağı olarak aydınlatma tasarımcılarının istedikleri avantajlı yeni özellikler getiriyor. DMX, ArtNet, sACN, ama en önemlisi ve kolayı Harman’ın P3 protokolü yoluyla sadece 19 ana ışık demeti pikselleri değil 141 Aura arka ışık pikseline kadar her bir pikselin üzerindeki kontrol yeteneği sayesinde aydınlatma tasarımcıları daha önce hiç görülmemiş efektler yaratabiliyor ve pikselleri görüntüye kolayca eşleştirebiliyorlar. Güçlü çıkışı, küçük boyutu ve ağırlığıyla bu ışık kaynağı her türlü kiralama şirketinin demirbaşı için güçlü bir katkı.

13.000 lümen çıkış verebilen bir RGBW LED kaynak içeren MAC Aura PXL, yoğun çalışmaya uygun bir aydınlatma aygıtı. Titizlikle kalibre edilen LED’ler anında renk karıştırmayla zengin, doygun renkler ve ince ayrıntılı pastel tonlar veriyor; zaman ilerledikçe renkte solma çok az oluyor. Martin MAC Aura PXL ışığın hassas ve sessiz 1:8 zoomu geniş yaygın kaplayıcı ışıktan ve 5 derece dar ışın demetli yüksek yoğunlukluya kadar değişiyor. Hızlı LED yenileme, şerit ve kırpışma olmadan çalışmayla kamera üzerinde kusursuz performans gösteriyor. 

Tek tek piksel kontrollü ilk Martin yaygın ışık olan MAC Aura PXL, aydınlatma tasarımcıları için yepyeni olanakların yolunu açıyor. Işık demetini oluşturan 19 piksel ayrı ayrı programlanabiliyor veya P3 sisteminin içerisinde bir görüntü unsuru olarak kolayca kullanılabiliyor. Ayrı ayrı denetlenebilen 141 adet LED içeren Aura arka ışık, Martin’in imzası olan hoş efektleri daha da zenginleştirerek daha önce mümkün olmayan animasyonlu efektler yaratma fırsatı doğuruyor. 

Tek bir Ethercon veri bağlantısı, P3, ArtNet, sACN gibi tüm modern protokolleri desteklerken, 5 bacaklı bir DMX bağlantısı evrensel uyumluluğu garantiliyor. Hataya karşı güvenli geçiş yapan bir dahili Ethernet anahtarı sayesinde ışık kaynağı hattaki diğer kaynakları etkilemeden kapanıp açılabiliyor. Sadece 15 kilogram ağırlığında ve az yer kaplayan Martin MAC Aura PXL, OB tırlarında fazla alan kaplamıyor ve kolayca taşınıp donatılabiliyor. 


Ürün MAC Aura PXL LED Yaygın Işık
Marka Martin by Harman
Firma Ertekin Elektronik
Telefon 0212 312 24 24
W
eb www.ertekin.com.tr