Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Brezilya’da VSNExplorer MAM ile E-Sports Arşivi
Brezilya’da VSNExplorer MAM ile E-Sports Arşivi
19.05.2020 10:37

Brezilya Efsaneler Ligi (CBLoL) şampiyonasının Efsaneler Ligi (LoL) geliştiricisi ve organizatörü Riot Games, VSNExplorer MAM kullanarak dev boyutlu etkinlikleri sırasında üretilen içeriklerin organizasyonu, kurgusu ve dağıtımı için VSN yazılımını tercih etti. 

Bu tip etkinliklerin, özellikle de yerel CBLoL Efsaneler Liginin yayınlanması çok zor, çünkü her oyuncunun maç görüntülerinin ve kişisel kameralarının takip edilmesinin yanı sıra, sadece geleneksel spor etkinlikleriyle karşılaştırılabilecek çekimleri de kapsıyor; önemli etkinliklerde sahne arkası çekimler, söyleşiler, sunucular için alanlar ve izleyicilerin çekimler. Bu tip bir kurulum, bugün resmi YouTube kanalında 500 milyondan fazla izlenme sayısı toplayan, dev miktarlarda içerik üretiyor.

Riot Games bu nedenle Brezilya’da içerik ekleme, arama ve bulma işlemlerini hızlandıracak, kurguya daha elverişli hale getirecek ve daha verimli şekilde yayınlamasını sağlayacak bir araç, özel amaçlı bir derin arşiv sistemine gereksinim duydu. Bunun sonucunda uygun bir maliyetle tüm gereksinimlerine göre tam olarak uyarlanabilecek gelişmiş VSNExplorer MAM aracı üzerinde karar kıldı.

Brezilya’daki Riot Games’in Yayın ve Etkinlik Müdürü Fernendo Svevo, VSNExplorer MAM aracının operasyonlarının beklentilerini karşıladığını ve CBLoL gibi bir turnuvanın yayınlanmasında önemli kaynaklar sunduğunu belirtiyor.

VSNExplorer MAM sayesinde Riot Games artık derlemeler, maç özetleri ve tanıtım mesajları üretmek için VSNExplorer içerisinde yer alan %100 HTML5 web görüntü kurgu yazılımı Wedit yoluyla düşük çözünürlüklü kod dönüştürme ve kurgu işlemleri dahil içeriklerini otomatik olarak yönetmek için merkezi bir çekirdek olarak hizmet veren bir sisteme sahip.

VSN ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 343 13 68 numaralı telefondan ya da 0549 464 40 89 Whatsapp numarasından Baran Bilişim’i arayabilirsiniz.