Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Freefly Alta X Drone
Freefly Alta X Drone
21.05.2020 15:22

Freefly Alta X geniş, verimli pervanelerin avantajlarını taşırken, Alta serisinin bilinen dinamik denetimini ve benzersiz hassasiyetini koruyor. 

Alta X bir parmak hareketiyle normal boyutunun yarısına katlanıyor. Katlanan eklemler direkleri güçlendirerek düşük titreşim ve kusursuz uçuş karakteristiklerini garantiliyor. 

Alta ActiveBlade tasarımı titreşimi normal düzeyin beşte birine indiriyor. Düşük titreşim elemanlar üzerinde daha az yorgunluk yaratıyor ve motorun ömrünü uzatıyor. Daha temiz veri toplama için daha az yük titreşimine neden oluyor ve elbette daha iyi çekimler elde ediliyor.

Alta X ABD’nin Woodinville kentindeki Freefly genel merkezindeki ekip tarafından tasarlanıyor, monte ediliyor, testlerden geçiriliyor ve destekleniyor. 

Ödünsüz güvenilirlik

Freefly Alta X’in en zorlu ortamlarda her gün iyi performans göstermesi için özenli üretim testleri ve kusursuz bir iş akışı uyguluyor.

Destek ekosistemi

Alta X gibi uçan bir drone üretmek sadece ilk adım. Freefly müşterilerinin başarısı, sahada başarıyı garantileyen geniş kapsamlı ve bütünleşik destek ekosistemine dayanıyor.

Bütünleşme

Alta X üst ve alttaki bütünleşik hızlı çıkarma sistemiyle neredeyse her şeyi taşıyacak yapıda tasarlandı.

Freefly RTK GPS

Freefly’ın çok bantlı RTK sistemi eklendiğinde Alta X santimetre hassasiyetinde doğrulukla donatılabiliyor. U-blok’tan (F9P) en son GNSS modülünü kullanan Freefly RTK, çok güçlü yükseklik ve konum sabitleme sağlıyor. 

Freefly ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 358 45 20 numaralı telefondan Linka’yı arayabilirsiniz.