Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > TVU Networks Partyline ile Gerçek Zamanda Sanal İletişim ve Etkileşim
TVU Networks Partyline ile Gerçek Zamanda Sanal İletişim ve Etkileşim
25.06.2020 11:33

IP ve bulut tabanlı canlı görüntü çözümleri firması TVU Networks, sosyal mesafeli yapımlar için Partyline adlı önemli bir gelişmeyi duyurdu. Partyline sayesinde aramaya katılanlar canlı ve önceden kaydedilmiş programların yapımları sırasında uzak noktalardan aynı fiziksel stüdyodaymışçasına üst düzey iletişim ve etkileşim elde edebiliyorlar. Partyline ile yapım personeli, sunucu ve araçlar Full HD görüntü kalitesi ve mükemmel ses-görüntü senkronizasyonuyla uzaktan gerçek zamanda birlikte çalışıp işbirliği yapabiliyorlar. Partyline yayın kalitesinde yapımlara yönelik kolay ve ölçeklendirilebilir bulut tabanlı TVU Producer çözümünün bütünleşik bir parçası olarak çıktı. Diğer TVU çözümleriyle birlikte kullanım için TVU ekosistemiyle de bütünleştirilecek. 

TVU Networks’ün Partyline özelliğini ve sosyal mesafeli yapımlardaki yeteneklerini tanıttığı web seminerinin kaydı, TVU web sitesinden izlenebiliyor. 

Partyline içerisindeki sanal ortamın oluşturulması, bir Real Time Interactive Layer (RTIL) ile mümkün oldu. TVU’nun patentli Inverse StatMux Plus (IS+) teknolojisi kalite ve kararlılık sağlarken, RTIL bir gerçek zamanlı etkileşim katmanı ekliyor. Tüm katılımcılara Partyline’a erişim sağlayan paylaşımlı bir URL, gerçek zamanda program görüntülerini izleme, etkileşim kurma, yapımı adeta aynı yerdeymiş gibi birlikte tartışma ve denetleme imkanı veriyor. TVU IS+ iletim algoritması sayesinde Full HD/4K kaliteli ve kusursuz senkronize ses-görüntü sinyalleri profesyonel görüntü yapımlarının taleplerini karşılıyor. 

Partyline özellikleri:

  • Fark edilemeyen görüntü ve ses gecikmesiyle gerçek zamanlı katılımcı etkileşimi
  • Ses için özel kablo olmadan mix-minus geri bildirimini ortadan kaldırma
  • Mükemmel senkron sinyaller
  • Gerçek zamanda izlenebilen program sinyalleri
  • IS+ sayesinde yayın kalitesinde ve senkron ses-görüntü sinyallerinin TVU Transceiver, TVU Grid veya TVU Producer’a iletimi
  • İstenen yere sinyal yönlendirme
  • Basit bir URL kullanarak kolay katılım.

TVU Networks ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 363 04 04 numaralı telefondan Alen Elektronik’i arayabilirsiniz.