Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > LiveU TV Sosyal Medyaya Cazip Dijital Öyküler Getiriyor
LiveU TV Sosyal Medyaya Cazip Dijital Öyküler Getiriyor
25.06.2020 13:27

LiveU on yıldan fazla zamandır müşterilerinin canlı görüntüler kullanarak izleyicileri cezbetmesine yardımcı oluyor. Şirket şimdi de evlerindeki izleyicileri eğitmek, ilham vermek ve ilgilerini çekmek için LiveU TV şemsiyesi altında bir dizi orijinal canlı program başlatıyor. LiveU’nun resmi Facebook sayfasında sunulacak programlar, mobil saha üniteleri, LU-Smart uygulaması, IFB ve Video Return gibi en son LiveU yenilikleri kullanılarak uzaktan hazırlanıyor. 

İçinde bulunduğumuz sosyal mesafe döneminde Stay Connected kuruluşlar, devlet, kar amacı gütmeyen kurumlar ve diğer birçok piyasanın topluluklarıyla iletişim içinde kalmaları için müşterileri eşsiz canlı içerikler yaratma konusunda aydınlatıyor. LiveU Sports Show, WWE, New York Jets, NASCAR gibi spor müşterilerinin LiveU teknolojisini kullanarak neler yaptıklarını ve spor etkinlikleri durmuşken içerik üretmek ve hayranlarla iletişim kurmak için bugün ne yapmakta olduklarını gösteriyor. 

LiveU Pazarlama Başkan Yardımcısı Ronen Artman şunları söyledi: “Bu zorlu zamanlarda müşterilerimizin izleyicileriyle iletişimlerini sürdürmek için HEVC çözümlerimizi ya da LU-Smart uygulamamamız yüklü cep telefonlarını kullanarak evlerinden hızla canlı yayın yapabildiklerini görüyoruz. Teknolojimiz Jimmy Fallon ve DJ David Guetta gibi isimlerin canlı müziklerine ve kurumsal iletişimlere güç katıyor. Sports ve Stay Connected programlarımız içerik yaratıcılarına cazip içerikler üretme konusunda fikirler ve ipuçları veriyor.

Her hafta LiveU TV sektörden uzmanları ve müşterileri ilginç konuları, eğilimleri, yenilikçi kullanım örneklerini tartışmak için konuk ediyor. Kanal ayrıca şirket haberleri, ürün duyuruları, “nasıl yapılır” videoları ve diğer dinamik içerikleri anlatan özel programlar da gösterecek.

Artman ekledi: “Yapımcılar için uzaktan içerik yaratmaya devam etmeyi kolay ve uygun maliyetli hale getiren benzersiz canlı görüntü akış ve yayın çözümlerini de paylaşıyoruz.

LiveU ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 259 79 71 numaralı telefondan Radikal Elektronik’i arayabilirsiniz.