Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Arvato Systems ve Vidispine Ürün Portföyleri Artık Bir Arada
Arvato Systems ve Vidispine Ürün Portföyleri Artık Bir Arada
26.07.2020 11:41

Arvato Systems, medya ve eğlenceyle ilgili Arvato Systems ve Vidispine işletmelerinin etkileşimli ürün portföylerini bir araya getirip Vidispine markası altında yeniden sunuyor. Bu karar iki markanın güçlerini uyumlu bir şekilde birleştirerek müşterilerin ürünleri daha net anlamlarını sağlıyor. 

Bertelsmann Group içerisindeki IT uzmanı Arvato Systems, tamamlayıcı çözümlerinin arasındaki mevcut bağlantıyı güçlendirmek, birleşik bir portföyle yeni piyasalara genişlemek, medya için görüntü içeriklerindeki patlamaya ve bulut tabanlı çözümlerin gelişimine birlikte çalışarak yanıt verebilmek için 2017 yılında medya tedarik zinciri uzmanı Vidispinein’i satın aldı. 

Yeni bir araya gelen Vidispine markasının arkasında şirketin kendi ürün portföyü ve profesyonel hizmetlerinden oluşan eksiksiz bir “içerik ekosistemi”, güçlü bir çözüm ortağı satıcı topluluğu, kuruluşlara çözümler yaratan danışmanlar, servis sağlayıcılar ve geliştiriciler var. 

Yeniden yapılandırılan portföyde yayın ve medya-eğlence sektörlerine yönelik Media Asset Management, Content Planning & Rights Management ve Ad Tech çözümlerinin yanı sıra, sektörler arası içerik platformu VidiNet var.