Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Sony Virtual Production Bulut İş Akışında Singular.Live Grafikleri
Sony Virtual Production Bulut İş Akışında Singular.Live Grafikleri
26.07.2020 10:15

Canlı yapım çözümlerinde küresel bir yenilikçi olan Sony Professional Europe, gelişmiş dijital bindirme platformu sağlayıcı Singular.Live ile işbirliği yaparak Sony’nin bulut tabanlı canlı yapım aracı Virtual Production kullanıcılarına Singular’ın şablon tabanlı grafik bindirmelerine doğrudan Sony Virtual Production arayüzünden erişim imkanı sağladı. 

Sony Professional Çözüm Pazarlama Başkanı Nicolas Moreau şunları söyledi: “Singular platformunun Sony Virtual Production ile bütünleştirilmesiyle müşterilerimiz mümkün olan en dinamik canlı programları yaratmak için daha iyi seçeneklere ve kullanım kolaylığına kavuşacak. Singular sayesinde her isteyen spor, haber, eğlence gibi her türlü uygulama için kişisel grafik bindirmeler yaratabiliyor veya önceden oluşturulmuş şablonları kullanabiliyor. Kullanıcıların bir Singular bindirmeyle çalışmaları için asla Sony Virtual Production arayüzünden ayrılmaları gerekmiyor. Bu bizim tüm içerik yaratıcıları için görüntü yapımlarını sorunsuz ve etkin hale getirme sözümüzü yansıtıyor.

Sony Virtual Production ile görüntü yapımcıları pahalı donanım, yazılım veya eğitim olmadan sosyal medya ve web görüntü akış platformları için çok kameralı canlı etkinlikler yaratabiliyorlar. Gerekenler internet erişimi ve standart bir web tarayıcı. Sony Virtual Production grafik, interkom, uzaktan sesli yorum gibi profesyonel özellikler ve kullanıcı arayüzü içeren bulut tabanlı birçok kameralı uzaktan yapım çözümü. Fazla donanım ve yazılım gerekmeden her türlü kuruluş mükemmel senkronize geçişler ve canlı program iyileştirmelerle her yerden çok kameralı veya akıllı telefonla canlı etkinlikler hazırlayabiliyor. 

Sony Virtual Production arayüzü

Bulut tabanlı Singular platformu sektör profesyonellerinin hazırladığı zengin dinamik bindirmeler ve her kullanıcının markasına uygun kendi tasarımını yeniden yaratması için eksiksiz bir yaratıcı ortam sağlıyor. Sony Virtual Production ile bütünleşme sayesinde kullanıcılar canlı verileri yönetebiliyor, canlı bindirmelerin animasyonlarını başlatabiliyorlar. Program yapımcısı veya grafik operatörü kolay kullanımlı butonlarla bindirme ve animasyonlarını başlatabiliyor ve bir animasyon ön izleme onay monitörü ile çalışabiliyorlar. Bu sadece olası hataları önlemekle kalmıyor, yapımcıya şablonlardan kendi grafiklerini daha hızlı yeniden yaratma imkanı sağlıyor. 

Singular.Live Pazarlama Başkanı Mike Ward yorum yaptı: “Sony ile Singular bulut yapımcılığını bir sonraki düzeye taşıyorlar. Sony Virtual Production ile dinamik Singular bindirmelerimizin kombinasyonu, kaliteden sıfır ödünle kullanımı kolay, sarsıcı bir çözüm sunuyor. Bu çözüm ortaklığı hem Sony hem de Singular kullanıcılarının yararlanacakları daha da fazla yetenek sağlamak için ücretsiz, sınıfındaki en iyi teknolojiyi sunuyor. Birlikte isteyen herkesin yapımlarının kalitesini yükseltmek için bulut ortamında yapım gerçekleştirerek, izleyicilerinin ilgisini ve kazanç fırsatlarını yükseltebilmesini sağlıyoruz. Sony Virtual Production ile Singular kullanılarak yaratılan yeni kuşak canlı içerikleri görmekten heyecan duyuyoruz.