Reklamı Kapat
Anasayfa > Fuarlar > JVC Kenwood
JVC Kenwood
16.10.2017 14:47

GY-HM200ESB/KY-PZ100 IP Kameralar

JVC’nin öncü IP görüntü akış yetenekleri, GY-HM200ESB ENG kamerası ile KY-PZ100 pan/tilt/zoom kamerasına dahili grafik kapasitesi eklenmesiyle daha da zenginleşti. Bu yetenek sayesinde kullanıcılar ek donanım gerekmeden doğrudan kamerada görüntünün üzerine bindirmek için grafikler yaratabiliyorlar. Sports modunda GY-HM200ESB çok çeşitli sporlar için grafik şablonları içerdiğinden, kullanıcı canlı spor skorlarını kolayca güncelleyebiliyor. Broadcast modunda kamera, haber, basın toplantısı ve diğer canlı etkinlikler için ideal olan ekranın alt kısmı için grafikler üretiyor. Fuarda KY-PZ100 için de sağlanan, bir PTZ kamera için benzersiz bu grafik yetenekleri, tiyatrolar, kurumsal ve diğer canlı etkinlikler için ideal.

ProHD Wireless Bridge IP Görüntü Çözümü

JVCKENWOOD ile SD-WAN bağlantı çözümleri firması Peplink, işbirliği yaptıklarını duyurdular. Prplink çok kameralı canlı yayınlarda ProHD Wireless Bridge IP üzerinden görüntü çözümüne kararlı bir omurga oluşturmak için birden fazla bağlantıyı bir araya getiriyor. Peplink SpeedFusion teknolojisi birden fazla 3G/4G/LTE ve ağ (Wi-Fi ve kablolu) bağlantısını bir araya getiriyor ve bir uzak yayın merkezi haline gelen ProHD Wireless Bridge’in merkezini oluşturuyor. PB-CELL200 hücresel uplink ve SpeedFusion güvenli bir sanal özel ağ (Virtual Private Network) yaratıyor ve ProHD Wireless Bridge’in canlı haber, spor ve etkinlik yayınları yapmasını sağlıyor. Sonuç olarak uygun maliyetli, güvenilir ve esnek bir sahadan merkeze görüntü toplama bağlantısı (backhaul) elde ediliyor. JVC Bridge Command Center uzak noktadan sistem yönetimi için kullanılıyor.

DT-U UHD/4K Monitörler

JVC’nin IBC’de sergilediği yeni stüdyo monitörlerinin ön ürünlerinin hepsi 10 bit paneller ve 12 bit renk işleme özelliklerine sahip. DT-U28 28 inç UHD model iken, daha geniş DT-U31 inç model Full 4K çözünürlüklü. Her iki model de 12G SDI (dört 3G HD-SDI) ve 4K desteği için HDCP 2.2 ile HDMI 2.0’ı destekliyor. DT-U serisi monitörler yüksek çözünürlükleri ve dört HD-SDI girişleri sayesinde yayın takip uygulamalarında dörde bölümlü ekranlar olarak da kullanılabiliyorlar. DT-U28 ve DT-U31 monitörler Hybrid Log Gamma 3D LUT’larla HDR işlevlerini destekliyorlar. Renk gamı Rec.2020’ye uygun olup, otomatik kalibrasyona opsiyonel bir profesyonel sensör kullanılarak erişilebiliyor. Dalga şekli monitörü, vektörskop, 16 bses ölçüm göstergesi kanalı, grafik aygıtları için Display Port desteği mevcut. TSL RS-485 UMD uyumlu monitörler diğer standart kontrol araçlarıyla da çalışabiliyor ve IP üzerinden uzaktan kumanda edilebiliyor.

RTI Hawk 360 Derece Kamera

JVC fuarda Realtime Immersion Inc ile işbirliği içerisinde Super 35mm sensör ve VR kafaya montajlı ekranla donatılmış 360 derece kamera RTI Hawk’ı tanıttı. Kamera parçasının 3K x 3K çıkışları, canlı yayın, canlı VR spor ve eğlence çekimlerine yönelik 360 derece çekimler için uygun. RTI tarafından geliştirilen üstün optik sisteme sahip kamera, birleştirme gerektirmeden kesintisiz 360 derece görüntü üretiyor.

GY-LS300CHE ve Atomos Ninja Kaydedici

JVC’nin Amsterdam’da tanıttığı 4K/60p görüntü kayıt çözümü, Super 35mm sensörlü GY-LS300CHE 4K bellek kartlı kamera, ile dahili monitörlü Atomos Ninja Inferno veya Shogun Inferno kaydedicilerden oluşuyor. Zenginleştirilen renk düzeltmeyle JVC Log modu kullanılarak yüksek tanımlı ve yüksek görüntü kaliteli 4K/60p kayıt ve HDR kayıt çözümleri de sunuldu.

www.jvcpro.eu

Önceki Makale
Blackmagic
Sonraki Makale
ARRI
En Çok Okunanlar
Dergi