Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Telos Alliance Omnia VOLT Ses İşlemci Güncellendi
Telos Alliance Omnia VOLT Ses İşlemci Güncellendi
26.07.2020 10:53

Otuz yıldan fazla zamandır yayın ses teknolojilerinde dünyaca güvenilen firma  Telos Alliance, yayın ses işlemcisi Omnia VOLT için ücretsiz v2.0 güncellemesini sunuyor.

Telos Alliance tüm zamanların en çok satılan işlemcisi Omnia ONE’ın devamı olan Omnia VOLT’u yaklaşık üç yıl önce piyasaya sürmüştü. Omnia hayranları dünya çapında iki bin iki yüzden fazla Omnia VOLT’u yayınlarında kullanıyor. Ürünün çıkışından bu yana müşterilerden gelen geri bildirim, sürüm 2.0 için ilham verdi. 

Yeni sürümdeki önemli gelişmeler şunlar:

Yeniden tasarlanan fabrika ön ayarları

V2.0’ın yeni fabrika ön ayarları QuickTweak’in “başlangıç noktası” kontrol pozisyonları artık çok güçlü. Telos Omnia VOLT’un FM ön ayarlarını tamamen revizyondan geçirerek yaklaşık bir düzine en popüler orijinal ön ayarı, ses şiddetinde pek kayıp olmadan daha pürüzsüz ve açık ses üretecek şekilde modernize etti. Sekiz adet de tamamen yeni FM ön ayarı da eklendi. Ön ayarlar HD/DAB ve AM sürümleri için de genişletildi.  

Geliştirilen ITU-R  BS.412 performansı

BS.412 güç sınırlandırma kullanımı gerektiren ülkelerdeki müşteriler, VOLT 2.0’ın FM sürümünde dokuz adet revize edilen veya tamamen yeni fabrika BS.412 ön ayarlarıyla önemli sonik gelişmeler bulacaklar. Bu ön ayarlar bazen BS.412 sınırlandırıcılarda duyulan bozulmalar olmadan seste iyileşme getiriyor. 

Tüm yapılandırmalar için SNMP 

Müşteriler SNMP’nin artık istenmediğini ama bir gereksinim olduğunu netleştirdiler. 

Telos Alliance VOLT’un son v1.3 güncellemesine SNMP özelliği ekledi. VOLT 2.0 SNMP’yi HD Pro, AM ve SG sürümlerine de getiriyor. 

Port yönlendirme

Ağlarında birden fazla Omnia VOLT olup tek bir harici IP adresi kullanmayı tercih eden müşteriler artık her VOLT için eşsiz bir port atayabiliyor ve güvenlik ve port yönlendirmenin avantajlarından yararlanabiliyorlar. 

Telos Alliance ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 274 69 10 numaralı telefondan Mavi İletişim’i arayabilirsiniz.