Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Bulut Tabanlı Görüntü Dağıtımı İçin Zixi ile Harmonic İşbirliği
Bulut Tabanlı Görüntü Dağıtımı İçin Zixi ile Harmonic İşbirliği
24.07.2020 11:28

Her türlü IP üzerinden canlı, yayın kalitesinde, güvenilir görüntü iletimi uzmanı ve Software-Defined Video Platform’un (SDVP) mimarı Zixi, Harmonic’in kaynaktan ekrana üstün kaliteyle canlı akışların dağıtımı ve paraya çevrilmesine yönelik tam denetimli çözümü bulut tabanlı VOS 360 Live Streaming Platformu ile bütünleşmeyi duyurdu.

Görüntü dağıtım teknolojileri ve hizmetlerinde dünya çapında lider firmalardan Harmonic, medya şirketlerinin ve servis sağlayıcılarının küresel ölçekte tüketicilere ultra yüksek kaliteli internet görüntü akışı ve yayın hizmetleri sunmalarını sağlıyor. Küresel bir halka açık bulut altyapısı üzerinde çalışan bir yazılım hizmeti (SaaS) olan Harmonic VOS 360 platformu, içerik yaratıcıların ve servis sağlayıcıların kazanç üreten, yayın kalitesinde kanalları hızla başlatmalarına yardımcı oluyor. İçeriği baştan sona tüm dağıtım zinciri boyunca güvence altına almak için VOS 360 bulut altyapısındaki bütünleşik Zixi SDVP, Harmonic CloudLink, üçüncü firmaların aygıtları, Zixi gömülü yazılımlar ve Zixi Broadcasters kurulu müşterilerden canlı görüntü alabiliyor. Bu ortak çözüm sayesinde medya işleme ve dağıtım zincirinin tüm aşamalarında güçlü uçtan uca iş akışları kesintisiz ve verimli şekilde yaratılabiliyor ve böylece kullanıcılar kaynaktan içerik alma, buluta aktarma ve ardından hemen izleyicilerin aygıtlarına dağıtma yeteneğine kavuşuyorlar.  

Harmonic’in Zixi’yi VOS 360 Live Streaming Platform içerisine bütünleştirmesi sayesinde içerik toplamaya katkıda bulunanlar dağıtıcılar görüntü aktarımlarını dünya çapın da yüzlerce çıkışa kolay ve güvenilir olarak ölçeklendirebiliyorlar ve ultra düşük gecikmeli görüntü ile izleyicilerin deneyimini geliştirebiliyorlar. Zixi protokolü, dünya çapında Zixi SDVP tarafından tam destekli güvenilir, 1 saniyeden kısa sürede dağıtımla sektördeki en düşük gecikmeye sahip. Hataya karşı dayanıklı Zixi protokolü gelişmiş bir teknolojiler kombinasyonu, ağ birleştirme, sıkışıklık önleme ve arıza durumunda yedeğe kesintisiz geçiş teknikleri kullanarak, çok sayıda akış parçasından uyumlu ve birleşik bir akış yaratıyor. Bir DNA dizi hizalama algoritması, aygıtlar, ağ noktaları, koşullar arasında ve üzerinde gecikmenin korunmasını ve senkronize edilmesini garantilediği için, içerik sağlayıcılar son kullanıcılara en yüksek güvenle gerçek zamanda görüntü ulaştırabiliyorlar.  

Harmonic ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 343 13 68 numaralı telefondan Baran Bilişim’i arayabilirsiniz.