Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > AVIWEST PRO3 ile Çin’den Fransa’ya Canlı Görüntü
AVIWEST PRO3 ile Çin’den Fransa’ya Canlı Görüntü
19.09.2020 12:28

Küresel haber ajansı Agence France-Presse (AFP), AVIWEST’in PRO3 Series birleşik hücresel sistemi ve akıllı tasarımlı sırt çantası donanımı sayesinde Çin’in Chengdu kentindeki ABD Konsolosluğunun kapanışı sırasında canlı görüntü yayını yaptı. ABD – Çin ilişkilerindeki genel bir kötüleşme üzerine ABD’nin Houston’daki Çin Konsolosluğunu kapatmasının ardından, Çin de Chengdu’daki ABD Konsolosluğunun kapatılmasını istedi. 

AFP Asya-Pasifik IT Müdürü Thomas Pam konuştu: “Dünyanın her yerinden kurulumu kolay bir çözümle canlı görüntüler sağlamak, görüntü ve fotoğraf operasyonlarımız için vazgeçilmez bir unsur oluşturuyor. Çin’de AVIWEST PRO3 mobil saha ünitesi, olay gerçekleşirken ön saftan canlı çekimleri göndermek için hızlı ve güvenilir bir yol sağladı.

AVIWEST sisteminin küçük tasarımı, bir sırt çantasına sığıyor. PRO3 serisi gerçek zamanlı görüntülerin otomatik iletimi ve yayın kalitesinde görüntülerin akışı için aynı anda sekiz adet 3G/4G-LTE modemden yararlanıyor. Sekiz adet hücresel modemden başka, vericide yüksek verimli bir özel anten grubu ile sahada hızlı ağ bulma ve hataya karşı dayanıklılık sağlayan dahili bir Wi-Fi modem var. PRO380’in kullanıcı dostu, sezgisel arayüzü yoluyla AFP, uzaktaki muhabirlerin bir şey yapmasına gerek kalmadan canlı görüntüleri ve fotoğrafları anında iletebiliyor. 

Dünya kalitesinde, ödüllü AVIWEST Safe Stream Transport (SST) teknolojisini kullanan PRO3 saha ünitesi, bağlantı kalitesini ve güvenilirliği yükseltmek için özel akış düzenleme teknikleri kullanıyor.  

AVIWEST ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 222 80 50 numaralı telefondan Momento Medya’yı arayabilirsiniz.