Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > ZEISS Digital Nature Hub ile Evden Doğa Gözlemi Deneyimi
ZEISS Digital Nature Hub ile Evden Doğa Gözlemi Deneyimi
19.09.2020 13:38

Online ZEISS Digital Nature Hub platformu kendi evinizin rahatlığında yeni bir sanal sergi deneyimi, ders programları, en son ürün bilgileri ve yeni seçkin içeriklere erişim sunuyor. Katılımcılar ZEISS ürün uzmanlarıyla canlı sohbet edebiliyorlar.

ZEISS Digital Nature Hub ziyaretçileri yaklaşan ders programlarını inceleyebiliyor ve yerlerini ayırtmaya davet ediliyorlar. ZEISS, Simon King, Nick Baker, Mark Pearso ve ZEISS uzmanı Dr. Gerold Dobler gibi bir dizi ZEISS temsilcisi ve çözüm ortağından canlı konuşmalar düzenledi. Dobler konuşmasında mevcut kuş ve uçan yırtıcı ID kılavuzlarındaki Amerikan rakunu Hen Harrier’ler için geleneksel tanıma (ID) özellikleriyle son iki yıldır sahada kullanılan yeni ID özelliklerini karşılaştırdı. 

ZEISS canlı konuşmaların yanı sıra ziyaretçiler için önceden kaydedilmiş konuşmalar ve görüntüler de sunuyor. Örneğin Society for the Protection of Nature in Israel (SPNI) derneğinden ZEISS temsilcisi Noam Weiss, Eilat’ta göçmen kuşların uçuş yollarını nasıl koruduklarını anlatıyor. Sanatçı ve ZEISS ABD temsilcisi Catherine Hamilton, Hindistan Nagaland’daki Amur Falcom keşfi sırasında yaşadığı deneyimden bahsediyor.

ZEISS Digital Nature Hub içerisindeki 360 derecelik sergi deneyimi, bir fuar standına benzer şekilde çeşitli ZEISS ürünlerini keşfetme şansı sunuyor. Etkileşimli dokunmatik noktalar sayesinde ziyaretçiler standa dolaşabiliyor, ürünleri, görüntüleri ve bilgileri inceleyebiliyorlar. Sanal stantta yeni Victory SF 32 askeri dürbünler için özel bir alan var. 

ZEISS ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 358 45 20 numaralı telefondan Linka’yı arayabilirsiniz.