Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Sound Devices MixPre-3 II Ses Kaydedici
Sound Devices MixPre-3 II Ses Kaydedici
21.09.2020 10:29

3 ön yükselteçli, 5 kanallı, 32 bit ses kaydedici MixPre-3 II, saha sesleri, ses efektleri, podcast, ses bindirme, müzik ve film sesleri kaydetmek için ideal. Üç adet kristal netliğinde, ultra düşük gürültülü Kashmir ön yükselteç, 32 bit gezer bit derinliği ve 192 KHz örnek hızı ile birden fazla oyuncu, birden fazla podcast yayıncısı, küçük yapımlar için sesler üstün kalitede kaydedilebiliyor. Sound Devices’ın ödüllü MixPre serisinin bu en yeni kuşağı, yüksek performans ve 142 dB dinamik aralık için yeniden tasarlandı. 

MixPre-3 II gereksinimlere göre düzenlenebiliyor. Sette dahili olarak uyumlu bir SD karta kayıt, ya da evde USB üzerinden bilgisayara podcast akışı yapılabiliyor. Bilgisayardan veya prizden enerji alabiliyor, ya da ıssız bir yerde AA veya Sony L-mount pillerle kayıt yapılabiliyor. Sınırlayıcılar, bit derinliği, örnek hızları, pan, alçak kesim, faz çevirme ve phantom güç, isteğe göre ayarlanabiliyor. Dahili zaman kodu üreteciyle kamera başlatılabiliyor ya da HDMI veya Aux In girişi yoluyla zaman kodu sinyali alınabiliyor. 

Sağlam, hafif ve küçük MixPre-3 II çantaya konabiliyor, tripoda takılabiliyor veya Wingman App ve desteklenen dört USB denetim yüzeyinden biriyle sette kullanılabiliyor. 

MixPre-3 II serisi için NoiseAssist eklentisi ile arka plan gürültüsü hemen bastırılabiliyor. Tek bir NoiseAssist herhangi bir kanal, L veya R hattı üzerinde çalışabiliyor. 

Musician Plugin eklentisi satın alınması durumunda MixPre-6 II bağımsız bir kaydedici veya USB arabirimi olarak kullanılarak bir şarkı yaratılabiliyor. 

Sound Devices ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 358 45 20 numaralı telefondan Linka’yı arayabilirsiniz.