Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Marshall Kameralar ve MXL Mikrofonlar Kolombiya’da
Marshall Kameralar ve MXL Mikrofonlar Kolombiya’da
20.09.2020 12:55

Müşterilerine 30 yıldır üst düzey yayın, AV, internet akış ürünleri tedarik etmekte olan Era Electronica, Kolombiya’da önemli bir çözüm sağlayıcı. Covid-19 pandemisinde Era, ürünlerini müşterilerinin uzaktan çalışılan iş akışları gereksinimlerine göre düzenlemek zorunda kaldı. Şirket ürün portföyüne uygun fiyatlı, tak-çalıştır tarzı USB AV çözümleri katmak için Marshall Electronics’in CV610-UB HD PTZ kameralarına ve MXL Microphones’un AC-360-V2 mikrofonlarına yöneldi. Bu ürünleri envanterine ekleyen Era, bu öngörülemeyen dönemde eğitim tesisleri, kamu ajansları, ibadethaneler ve yayıncılara eksiksiz görsel-işitsel çözümler sağlayabiliyor. 

Era Electronica Genel Müdürü Juan Fernando Ospina şunları söyledi: “Marshall ve MXL ekipleriyle ilişkimiz, on yıl önce ilk olarak NAB fuarında tanışmamıza kadar gidiyor. Bu yıllar boyunca yapım uygulamaları için televizyon yayıncılığı ve görüntü izleme projelerinde şirketin ürünlerini tercih ettik. Ancak Covid-19 pandemisiyle müşterilerimizin yeni gereksinimlerine uyum göstermek için hızla bu zamana adapte olmak zorunda kaldık. Marshall ile MXL sayesinde eğitim sektöründeki müşterilerimizi, ibadethaneleri, TV yayın şirketlerini ve kamu ajanslarını daha iyi destekleyen USB çözümleri sunabiliyoruz. 

Dersliklerin tüm dünyada sanallaşmak zorunda kalmasına paralel olarak Era Electronica da üniversiteler, yüksek okullar ve teknik okullar dahil eğitim sektöründe ses-görüntü çözümlerine dev bir taleple karşı karşıya. 

Marshall Electronics’in CV610-UB HD PTZ kameraları ve MXL Microphones’un AC-360-V2 mikrofonları sayesinde öğrenciler uzaktan öğrenirken derslik kurulumları için yüksek kalitede ses ve görüntü sağlayabiliyoruz. Fiyat, kalite ve çok yönlülük bakımından AC-360-V2 ile CV610-UB’nin eksiksiz bir paket sunduğunu gördük.

Marshall Electronics ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 274 69 10 numaralı telefondan Mavi İletişim’i arayabilirsiniz.