Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Nemal Electronics FOCC25T Tactical SMPTE Kamera Kablosu
Nemal Electronics FOCC25T Tactical SMPTE Kamera Kablosu
18.09.2020 14:11

600 metreye kadar mesafelere çekilebilen Nemal’in yeni Tactical SMPTE kamera kablosu, spor ve açık hava yayıncılığı piyasasına esneklik, sağlamlık ve performansta yeni bir boyut getiriyor. Yeni FOCC25T kablo, hemen her ortamda kullanıma uygun son derece dayanıklı taktik fiber, patentli bir esnek güç elmanı ve fazladan dayanıklı bir poliüretan ceket koruma sunuyor. 

Nemal Electronics Kurucu ve CEO’su Benjamin Nemser şunları söyledi: “Kamera operasyonlarında uzun mesafeler üzerinde çok yüksek dayanıklılık gereksinimi, ticari fuarlarda ve kendi ürünlerimizde A/V ve yayın profesyonellerinden sürekli duyduğumuz bir istek. Çapı %9 azaltmamız sayesinde müşterilerimiz standart makaralara daha uzun kablolar sığdırabiliyorlar, ve %15 ağırlık azalışı sınırlı araçlarda taşımak ve kabloları kaldırmak zorunda olan kişiler için büyük bir avantaj. Piyasadaki tüm diğer SMPTE kamera kablolarından daha yüksek performanslı ve daha dayanıklı, ekstra sağlam ve hafif bir SMPTE kamera kablosu tasarlayıp ürettik. Uzun ömür ve performansta net ve önemli zenginleştirmelere sahip bir ürünle, yeni standardı belirlediğimize inanıyoruz.

Kablo çok miktarda ve istenen uzunlukta satın alınabiliyor veya LEMO, Neutrik opticalCON veya diğer endüstri standardı konektörlerle tam olarak sonlandırılıyor. Standart ceket rengi siyah ama Nemal 9 diğer opsiyonel renk ve özel renklendirme de sunuyor.