Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Pearl SRT Protokolüyle Yüksek Kaliteli, Düşük Gecikmeli Canlı Görüntü Akışı
Pearl SRT Protokolüyle Yüksek Kaliteli, Düşük Gecikmeli Canlı Görüntü Akışı
18.09.2020 14:31

Pearl firmasının “hepsi bir arada” tarzı görüntü yapım sistemleri, açık kaynaklı Secure Reliable Transport (SRT) protokolü desteği sayesinde güvenli, yüksek kaliteli ve düşük gecikmeli internet görüntü akışı sağlıyor. 

SRT teknolojisi fark yaratıyor

Her görüntü yapımcısı, canlı yapımlarının profesyonel görünmesi için en yüksek kaliteli görüntüler ister. En son internet akış teknolojisini kullanan SRT protokolü, sürekli ağ bağlantısı bakımı, paket kaybı telafisi ve diğer kalite kontrol özellikleriyle canlı görüntü yapımlarının harika görünmelerini sağlıyor. 

Kestirilemeyen ağlar üzerinde bile SRT ile kusursuz akış

SRT protokolünün dalgalanan ağ bant genişliği ve diğer değişkenlere karşı dahili korumaları, kayıplı ve ne olacağı kestirilemeyen ağlar üzerinde bile yüksek kaliteli görüntü dağıtımını mümkün kılıyor. Esnek güvenlik duvarı ve ağ adres çevrimi (NAT) geçişi sayesinde IT ile uğraşmadan SRT üzerinden canlı internet akış yayını yapılabiliyor.

İçerik dağıtım ağlarına daha iyi kalitede akış

SRT teknolojisi kusursuz bir izleme deneyimini garantilemek için canlı görüntü akışları boyunca çift yönlü kontrol verileri gönderiyor. SRT protokolünü kullanarak bir içerik dağıtım ağına akış yapılması, paket kaybı, seğirme ve kaliteyi tehdit eden diğer olumsuz unsurları en aza indiriyor. 

Çok yönlü bir SRT görüntü toplama kodlayıcısı

Yayın yapım sistemine SRT kaynakları getirmek için bir Pearl kodlayıcı donanımı kullanılarak, sezgisel bir canlı geçiş arayüzü, dahili onay monitörü, dokunmatik ekran ve diğer kullanıcı dostu özelliklerin avantajlarından yararlanılabiliyor. 

Uzaktaki konuklardan yüksek kaliteli katılım

Gittikçe genişleyen bir kamera, yazılım ve görüntü akış donanımları ekosistemi, SRT protokolünü destekliyor. Pearl destekli görüntü yapımlarının içerisine yüksek kaliteli, düşük gecikmeli SRT kaynaklar katılabiliyor. 

 “Hepsi bir arada” tarzı görüntü yapımı

Pearl kodlayıcı donanımları görüntü ve profesyonel ses için çok sayıda giriş ile kurulumu kolaylaştırarak, en yüksek kalitede SRT akışları için gelişmiş AV (ses/görüntü) aygıtlarına doğrudan bağlantıya imkân veriyor. Pearl dahili bir dokunmatik ekrana sahip olduğu için, bir bakışta girişler ve ses düzeyleri onaylanabiliyor. 

Maksimum güvenilirlik için üretim

Pearl sistemleri profesyonel ortamlarda günlük kullanıma dayanacak yapıda tasarlanıyor. Tamamen metalden, sağlam bir kasa çalışma ve nakliye sırasında yapılan yatırımı korurken, özel amaçlı yazılım SRT görüntü akışları sırasında hiçbir sorun oluşmamasını garantiliyor. 

Pearl ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 549 99 92 numaralı telefondan Aviteng’i arayabilirsiniz.