Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > SKY Brasil, Harmonic Görüntü İşleme Çözümü Kurdu
SKY Brasil, Harmonic Görüntü İşleme Çözümü Kurdu
16.09.2017 11:02

DTH (Direct To Home) uydu işletmecisi SKY Brasil, yeni yayın merkezinde doğrusal HD ve SD kanalları yayınlamak için bir Harmonic yazılım tabanlı görüntü işleme çözümü kurdu. Harmonic Electra X2 çözümü dünya kalitesinde görüntü kodlama teknolojisiyle SKY Brasil abonelerine mümkün olan en düşük bit hızlarıyla kristal netliğinde görüntü kalitesi sunuyor.

SKY Brasil Mühendislik Başkan Yardımcısı Luis Otavio Marchezetti şunları söyledi: “Görüntü dağıtım ihtiyaçlarımız artıyor. Yeni yayın tesisimize taşındığımız zaman hem iş akışımızı kolaylaştıracak hem de üstün görüntü kalitesini garantileyecek bir teknoloji sağlayıcı firma ile birlikte çalışmamız gerekti. Bu gereksinimleri karşılamanın ötesinde, Harmonic benzersiz yerel destek sağlıyor. Bu da müşterilerimize en iyi televizyon deneyimini sunmamızda bize yardımcı oluyor.

Digital TV Research, önümüzdeki yıllarda Latin Amerika’da uydu TV kazançlarının artmaya devam edeceğini öngörüyor. Harmonic çözümü SKY Brasil’in piyasada önemli bir pay sahibi olmasını ve daha iyi görüntü kalitesiyle kendisini farklı hale getirmesini sağlıyor. Harmonic2in ölçeklendirilebilir yayın merkezi çözümü, SD ve HD formatlarında, MPEG-2, MPEG-4 AVC ve HEVC görüntü kodeklerinde kodlamayı, ve uydu ağları üzerinden en iyi görüntü kalitesi, işletim verimliliği ve esneklik için istatistiksel çoğullamayı destekliyor. En güçlü güvenilirlikle planlanan Harmonic çözümü, SKY Brasil için yayın kesintisi sorununu ortadan kaldırdı.

Harmonic ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 343 13 68 numaralı telefondan Baran Bilişim’i arayabilirsiniz.