Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > GB Labs CORE.4 ve CORE.4 Lite Artık Daha da Güvenli
GB Labs CORE.4 ve CORE.4 Lite Artık Daha da Güvenli
17.09.2020 14:58

Akıllı veri depolama çözümleri uzmanı GB Labs, patentli CORE.4 ve CORE.4 Lite işletim sistemlerini mevcut performans, analiz ve gerçek zamanlı veri izleme ve görüntüleme özelliklerini güçlendirmek için tasarlanan ek güvenlik avantajlarıyla yükseltti. 

GB Labs Ürün Müdürü Howard Twine şunları söyledi: “Son aylarda zamanımızı piyasa lideri veri depolama işletim sistemimizi bir dizi güvenlik zenginleştirmesiyle daha da geliştirmek için harcadık.

Yaptıklarımızın bazıları sıradan gözlemciye pek bir şey ifade etmeyebilir, ama günlük kullanıcılar için iyi tasarlanan bir veri depolama sistemiyle neler yapılabileceğini yeniden keşfettik.

Güvenlik değerli varlıkların korunması için her zaman önemli oldu, ve evler dahil çeşitli platformlar arasında dosya taşıyan kişilerin sayısının artmasıyla birlikte, koruyucu ortamlarının her özelliğini geliştirmek için işletim sistemlerimizi yeniden gözden geçirmenin önemli olduğunun farkındaydık.

CORE.4 kullanıcı arayüzü (UI) hem geçmişe yönelik hem de gerçek zamanlı bir dizi denetleme özelliğiyle geliştirildi. Kullanıcıların dosyalarla, protokol tipleriyle, sisteme giriş onayı, kapatma ve açma, dosya aktarım durumları ve yer ayrıntılarıyla nasıl etkileşime girdiklerini göstermek için veri sütunları sıralanabiliyor. Gerçek zamanlı verilerle birlikte görüntülenen dairesel grafikte protokol verileri yer alıyor ve istendiği zaman verilere neler olup bittiğini görmek ve ayrıntılı analiz etmek için tümü izlenebiliyor. 

Olaylardan sonra sistemi takip edip toplanan verileri kullanarak güvenlik sorunlarını çözmek elbette çok yaygın, ama bizim bir sistemin verilerini canlı izleyip sıra dışı herhangi bir durumda uyarma yeteneğimiz pek yaygın değil. Bu insanların sistemle nasıl etkileştiklerini görmek ve tıkanıklık olabilecek yerleri görüp hizmet kesintisini önlemek için değerli bir avantaj. Tüm bu araçlar bir kuruluşun hedeflerine ulaşmasına yardımcı oluyor.

GB Labs ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 343 13 68 numaralı telefondan Baran Bilişim’i arayabilirsiniz.