Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > Lectrosonics DCR822 Portatif Dijital Alıcı
Lectrosonics DCR822 Portatif Dijital Alıcı
21.10.2020 12:16

Yeni Lectrosonics DCR822 dijital çift kanallı portatif alıcı, mevcut tüm Lectrosonics mono ve stereo dijital vericilerle ve son 18 yılda üretilen tüm Digital Hybrid Wireless vericilerle geriye dönük uyumlu. DCR822 dış çekimde ve olay yerinde yapımlar için çok yönlü bir özellik setiyle en yüksek RF düzeyi ve ses performansıyla iki bağımsız alıcı kanalı sağlıyor. DCR822, endüstride RF performansında altın standart olarak bilinen Lectrosonics UCR411a’yı bile aşıyor. 

DCR822 144 MHz (A1B1 modeli) veya 155 MHz (B1C1 modeli) üzerinde ayarlanıyor ve altı binden fazla frekans seçeneği sunuyor. Ayarları ön paneldeki fiziksel butonlarla ve yüksek çözünürlüklü LCD arayüzünden yapılabilen ünite, portatif çanta sistemlerinde ve ses el arabalarında kullanım için ideal. Alıcının içerisindeki bir RF spektrum analizörü ve SmartTune, giderek kalabalıklaşan RF spektrumunda girişim sorunlarını azaltmak için kondu. 2 yollu IR senkronizasyonu, vericileri eşleştirme ayarlarını hızlandırıyor. Yeni alıcının arkasındaki USB jakı, frekans koordinasyonu ve RF sistem takibi amacıyla Lectrosonics Wireless Designer ile bağlantı için. 

Ön uçtaki RF kazanç katlarının yeni geliştirilen tasarımı, düşük gürültülü RF yükseltme, mükemmel hassasiyet, intermodülasyona son derece az duyarlılık ve bir +15 dBm IP3 (3rd Order Intercept point) ile hassasiyet azaltma sağlıyor. DCR822’nin Vector Diversity alt sistemi her kanal için iki alıcı ön ucundan gelen RF sinyallerini maksimum enerji elde etmek için farklı faz açılarıyla pürüzsüzce ve kesintisiz olarak birleştiriyor. Bu yöntem tüm modlarda temiz, bozulmasız performans veriyor ve çoklu yol girişimine uğramış iletimleri alıp çok güçlü sinyaller halinde yeniden birleştiriyor. Her alıcı kanalı üzerindeki Vector Diversity’nin yanı sıra, iki kanal tam yedekleme için iki farklı frekans üzerinde tek bir Frequency Diversity kanal için birlikte kullanılabiliyor. 

Alıcının mekanik tasarımı eski UCR411A ile aynı boyutlara sığdığı için, eski yuvalar kullanılabiliyor. DCR822 sinema ve televizyon yapımcılığında yılların deneyimiyle geliştirilen, sahada kendini kanıtlamış özelliklere sahip. Ağırlığı azaltmak için yeni alıcı 4 adet AA lityum pille veya harici DC gerilimle çalışan tek ünitede iki adet bağımsız kanallı alıcı sağlıyor. 

Alıcıda aygıt yazılımı güncelleme ve frekans grup bilgileri gibi veri aktarımları için bir microSD kart yuvası var. İşlenmiş alüminyum kasa ve paneller, saha yapımlarına dayanıklılık için lazerle oyulmuş işaretlerle sert anodize yüzeye sahipler. Ses çıkışları iki adet kilitli TA3M konektör yoluyla yapılıyor; analog mic/line level ya da AES3 dijital çıkışlar, menüden seçilebiliyor. 

DCR822 microSD kart yuvasıyla veri aktarım yeteneğinin yanı sıra, herhangi bir ses veya görüntü kurgu yazılımıyla ses kanallarını alıcılardan doğrudan kartlara endüstri standardı .wav (BWF) dosya formatında kaydedebiliyor. Alıcıda güçlü AES 256-CTR modu şifreleme olup, Universal (tüm Lectrosonics D2, M2X ve DC ünitelerde ortak), Shared (spor yayınları için ideal), Standard ve Volatile (tek kullanımlık anahtar) şeklinde dört farklı şifreleme anahtarı planı var.

Lectrosonics Satış ve Pazarlama Başkan Yardımcısı Karl Winkler şunları söyledi: “DCR822 portatif alıcı performansında en ileri teknolojiyi temsil ediyor. UCR411a uzun süre sorunlu RF ortamlarında zorlu işler için en iyi alıcı seçeneği olarak kabul edildi. Bu performansı geçen ve bir dizi modern özellik ve tasarım da getiren bir şeyler yapmamız gerektiğini biliyorduk. İşte DCR822 bütün bunlara sahip. Tasarım ekibimizin bu ürünle başardığı işten büyük gurur duyuyorum.


Ürün DCR822 Portatif Dijital Alıcı
Marka Lectrosonics
Firma Radikal Elektronik
Telefon 0212 259 79 71
Web www.radikaltr.com