Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Wheatstone Uzaktan Çalışıma Çözümleri
Wheatstone Uzaktan Çalışıma Çözümleri
20.10.2020 09:46

Wheatstone yayıncıları hep ayakta ve çalışır durumda tutmayı hedefliyor. WheatNet-IP akıllı ağının sunduğu araçlar grubu, istenen her yerden neredeyse her türlü yayın çözümünü kolaylaştırıyor. İşler uzaktan kumanda yazılımlı dizüstü bilgisayardan istasyona bağlanmak kadar kolay olabiliyor. Ya da istasyondaki ağa bağlanan evde eksiksiz bir stüdyo kurmak için donanım/yazılım denetim çözümlerinin yanı sıra BLADE’ler ve kodekler de kullanılabiliyor. Ayrıca AES67 yetenekleriyle farklı üreticilerden cihazları bir araya getirmek oldukça kolay.

Wheatstone ReMIX

Hızlı ve kolay uzaktan çalışma için tasarlanan yeni ReMIX, yardımcı miksere ve BLADE’deki SLIO lojiğe erişim sağlamak için herhangi bir Wheatstone BLADE ile çalışan bağımsız bir WheatNet-IP Windows uygulaması.

GLASS-E sanal mikserler

GLASS-E, Wheatstone LX-24, E-6 veya E-1 denetim konsolları için sanal mikserler sunuyor. GLASS-E ile istenen her yerden stüdyo konsolunun denetimi ele alınabiliyor ya da VMI ile kullanıldığında stüdyonun denetimi ele alınabiliyor.

Remote LXE sanal mikser

Remote LXE tam işlevli ve stüdyoya hazır bir kullanıcı arayüzü olarak LXE donanım yüzeyinin aynısını sunuyor ve butonlara, düğmelere, tanıdık dolaşım yollarına ve EQ eğrilerini, filtrelemeyi, diğer kişisel ayarları yapmak için menü opsiyonlarına sahip. 

Remote L-Series Remote sanal mikser

L-Series Remote sanal mikser L-8, L-12 ve L-16 mikserleri üzerinde denetim sağlıyor. Kaynak seçme, kanal açma/kapama, sinyal yolu atama, cue ve fader ses şiddeti seçenekleri var. En son yazılımı çalıştıran bir L-Series mikser gerektiriyor. 

Remote Generation-Series sanal mikser

Generation-Series Remote sanal mikser eski G-3, G-4, G-5, G-6. G-7, G-8 ve G9 mikserler üzerinde denetim imkânı veriyor. Kaynak seçme, kanal açma/kapama, sinyal yolu atama, cue ve fader ses şiddeti seçenekleri mevcut.

Screenbuilder 2.0

ScreenBuilder fader’ler, ölçüm göstergeleri, butonlar, saatler, zamanlayıcılar ve diğer görsel butonlar, konsollar, sunucu istasyonları, I/O birimleri ve aksesuarlardan oluşan eksiksiz bir konsollar ekosistemi olan WheatNet-IP ses ağındaki işlev komutlarına ve elemanlara bağlanıyor.

VoxPro

VoxPro canlı bir programın parçası olarak bir ev stüdyosunda malzeme hazırlamak veya tamamen evden bir program oluşturup kaydedilmiş bir program olarak stüdyoya göndermek için ideal. 

Remote Dimension Three Touch TV ses konsolu

Remote Dimension Three Touch, ekranında Dimension Three Touch fiziksel denetim yüzeyiyle kesintisiz bağlanan 64 adet fader sunan çoklu dokunmatik bir sanal TV ses konsolu. Ross Video, Grass Valley, Sony dahil başlıca yapım otomasyon sistemleriyle eksiksiz ses uzaktan kumandası sağlıyor.

TV konsolları için sanal mikserler

Wheatstone, Series 2, Series 4, D8-EX ve eski D-8, D-9, D-10 konsollar için sanal mikserler sunuyor. Kontrol miksere bağlı olarak değişiyor. 

Wheatstone ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 259 79 71 numaralı telefondan Radikal Elektronik’i arayabilirsiniz.