Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Yeni Aladdin Aydınlatma Ürünleri: Aladdin U-LITE ve Aladdin WHIP-LITE
Yeni Aladdin Aydınlatma Ürünleri: Aladdin U-LITE ve Aladdin WHIP-LITE
20.10.2020 11:51

Aladdin U-LITE 

Aladdin U-LITE belki de dünyanın en küçük pratik ışığı. Sadece 12 gram ağırlığıyla 1.2 Watt gücünde renkli ışık veriyor. 

Yedi farklı renkte parlak ışık veren Aladdin U-LITE, son derece küçük bir pratik ışık. Bir ucunda, power bank veya USB kablo gibi istenen güç kaynağına takmak için bir erkek USB-A arabirim var. Diğer ucundaki altı adet LED, Aladdin U-LITE’ın arkasına hafifçe dokunarak yedi renk arasında değişiyor. Yanan renkler mavi, lacivert, mor, kırmızı, sarı, limon yeşili ve yeşil. 

Üründen ayrıca satın alınabilen soft box aksesuarı, daha rahat bakılabilen, yumuşak ışık elde etmek için Aladdin U-LITE’ın üzerine doğrudan takılabiliyor. Renk ayrıntıları incelikli bir görünümle verilmek istenirse Aladdin U-LITE sette gizlenebiliyor. 

Aladdin WHIP-LITE

Esnek çift renkli (bi-color) LED paneli, film setlerindeki bir boşluğu kapatmak için tasarlandı. Özel kullanıma yönelik, esnek bir 120W LED. FABRIC-LITE ve BI-FABRIC’ten bilinen, uzun ömürlü Aladdin kumaşıyla üretildi. 334 x 17 cm boyutu ile sıradan bir ışık olmaktan farklı. 

Aladdin WHIP-LITE çok kısa sürede ince ışık ayrıntıları yaratmak için örneğin mutfak dolabının altı gibi yerlere gizlenebiliyor. Aladdin WHIP-LITE, LED tüplere göre daha hafif ve taşıma için sarılıp rulo haline getirilebildiği için, seyahatlerde ideal bir araç. Aladdin WHIP-LITE gözlerde sıra dışı uzun yansımalar yaratmak için de kullanılabiliyor. 

Panel arkasına tutturulmuş kısıcı birimle, ücretsiz uygulama (app) ile ya da kitte olmayan ek bir kısıcı ile denetlenebiliyor. Her panelin arkasındaki çok sayıda delik ve cırtcırt sayesinde hızla ve kolayca monte edilebiliyor. 

Aladdin ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 222 08 80 numaralı telefondan Cinetechnic’i arayabilirsiniz.