Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > İnternet Yayını İçin Atomos Connect HDMI – USB Çevirici
İnternet Yayını İçin Atomos Connect HDMI – USB Çevirici
21.10.2020 12:43

Connect Atomos profesyonel kayıt ve izleme dünyası ile YouTube, Twitch ve OBS gibi popüler görüntü akış platformları arasında bir köprü oluşturuyor. Profesyonel çekim kurulumu için Atomos aygıtı kullanılıyor, ardından Mac veya PC üzerinde internet akış yayını yapmak için Connect’i takarak HDMI çıkışını USB’ye çevirin. Connect 4Kp30p’ye kadar kalitede görüntüleri alıyor ve USB üzerinden 1080p60’a kadar çıkış verebiliyor. Kendi fiyat düzeyinde çok iyi bir akış kalitesi sağlıyor. 

Tak-çalıştır

İnce, 12mm profilli Connect, doğrudan dizüstü veya kişisel bilgisayarın hemen yanına konabiliyor. Sürücü veya güç kaynağı gerekmediği için, bir profesyonel gibi yapıma başlamak, sadece Atomos veya HDMI aygıtını Mac veya PC’ye bağlamak kadar basit. 

Shogun7 + Connect

Atomos Shogun7 aynı anda dört adede kadar 1080p60 akışını izleyip kaydetmeye, ardından ekrana basit bir dokunuşla gerçek zamanda başlatma ve geçişe imkân veriyor. Ayrıca Shogun7 asenkron sinyalleri kabul edebildiği için, kullanıcı çok kameralı yapımlar için daha uygun fiyatlı kameralar kullanabiliyor. Connect sayesinde Mac veya PC üzerinde canlı internet yayını için geçiş yapılan sinyalin çıkışı yapılabiliyor. Bu özellikler Shogun7 Connect paketini profesyonel geçişler için en kolay ve en ucuz seçenek haline getiriyor. 

Kamerayı profesyonel webcam’e dönüştürün

Bir Atomos monitör-kaydedici olmadan bile Connect HDMI kamerayı güçlü bir profesyonel web kamerasına dönüştürüyor. Sürücü gerekmiyor, Connect’i takın ve canlı yayına başlayın.

Kolay çekim, telaşsız yayın

Connect tüm Atomos Serisi dahil her türlü HDMI aygıtıyla çalışıyor, kullanımı kolay, popular akış platformlarından evrensel desteğe sahip ve oyuncular, vlogger’lar, eğitim kurumları için uygun maliyetli. 

Atomos ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 358 45 20 numaralı telefondan Linka’yı arayabilirsiniz.