Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Yellowtec m!ka Mikrofon Kolu
Yellowtec m!ka Mikrofon Kolu
02.03.2021 12:47

Kusursuz bütünleştirme için tasarlanan m!ka mikrofon ve monitör bağlantı sistemi, zarif ve güçlü bir bileşenler kombinasyonu sunuyor. Kişisel stüdyo kurulumu en esnek şekilde yapılabiliyor. 

m!ka derli toplu ve iyi düzenlenen çalışma alanları için tasarlandı. m!ka montaj sistemi kabloların çoğunu gizleyerek ve bağlantı noktalarının sayısını azaltarak masaüstünüzü karmaşadan kurtarıyor. 

m!ka elemanlarını birleştirmek için çok seçenek var. On iki farklı kompozisyondan biri seçilebiliyor, ya da kişisel kurulum için bunlardan sadece ilham alınabiliyor.

Yeni m!ka CamStud ile ¼” vidalı kameralar ve web kameraları için kusursuz kamera bütünleştirme yapılabiliyor. Bir m!kaPole veya litt Riser üzerine ya da doğrudan m!ka Mic Arm üzerine m!ka CamStud kolayca yerleştirilebiliyor. Bütünleşik küreli bağlantısı sayesinde net görüntü için her zaman  gereken kamera açıları elde edilebiliyor.

Anodize metalik görünüm şık duruyor. Sade ve zarif görünüm için siyah seçeneği de var. Tüm system alüminyum veya siyah alınabiliyor.

m!ka’nın kelepçesi standart 5/8” yive takılıyor ve kolun içindeki mikrofon kablosu ile asılıyor. m!ka Mic Arm kollar, çoğu standart mikrofona uygun ağırlıkta. Gerektiğinde kollar dahili yay sitemi ayarlanarak hassas şekilde dengelenebiliyor. Ağır mikrofonlar bile dengelenerek sorunsuz kullanılabiliyor.

Her m!ka iki modelde alınabiliyor; On Air göstergeli veya göstergesiz. Gösterge tam olması gereken yerde, mikrofonun hemen üzerinde. 360 derece gösterge, etraftaki herkese yayında olduğunuzu bildiriyor. litt Signaling Light, CleanVision teknolojisini kullanıyor. 

Giderek daha fazla sayıda istasyon, dinleyicilerini sahne arkasını görmeye davet ediyor. Görsel radyo yayılıyor. Web kamerasının sahneleri engelsiz görebilmesi için Yellowtec m!ka’nın alçak profilli bir modelini tasarladı. 

Engelsiz sinyal gerektiğinde m!ka Mic Arm TV sorunu çözüyor. Web kamerasını konumlandırırken daha fazla serbestlik sağlıyor. Alçak profilli kol masaüstü seviyesinin hemen üzerinde havada asılı duruyor. Kısa bir m!ka Pole çubuğa kolayca takılıyor, veya yakındaki bir m!ka Pole çubuğa eklenebiliyor. Kollar siyah veya beyaz renkte alınabiliyor. 

m!ka Monitor Arm kollarla kısıtlı alanlar verimli kullanılabiliyor. m!ka ile monitörler yan yana veya üst üste yerleştirilebiliyor. 

VESA75 ve VESA100 için QuickFix Adapter her m!ka Monitor Arm kolu bütün monitör tipleri için sihirli bir alet haline getiriyor. 

EasyLift yükseklik ayarını kolaylaştırıyor. Bütünleşik pnömatik havalı yay sayesinde dikey yönde daha fazla donatı gerektiğinde vida ayarlamak gerekmiyor. 

m!ka Monitor Arm’a bir ek olarak tasarlanan Copy Stand, çok yönlü bir senaryo tutucu. Perspex sehpa yatay (A3) veya dikey (A4) formatta alınabiliyor. Herhangi bir m!ka Motor Arm’ın QuickFix adaptörü, m!ka Copy Stand’ı tek hamlede sabitleme sağlıyor. 

m!ka Pad-Dock sayesinde donatıma bir tablet bilgisayar güvenle sabitlenebiliyor. İstenen m!ka Monitor Arm seçilip QuickFix yoluyla birkaç saniyede m!ka Pad-Dock takılabiliyor.

Yellowtec ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 259 79 71 numaralı telefondan Radikal Elektronik’i arayabilirsiniz.