Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Anton/Bauer Titon Micro Pil
Anton/Bauer Titon Micro Pil
21.10.2020 13:16

Küçük boyutlu kamera sistemlerine yönelik mikro boyutlu Titon Micro, düşük ağırlık ve boyut, yüksek güç gereken durumlarda Anton/Bauer’in en küçük 14.4V pili olarak sinema kameralarını ve aynasız sistemleri saatlerce çalıştıracak kadar enerji sağlıyor. Tutarlı, güvenilir ve kesintisiz 10A akım veren Titon Micro 150, bir RED Komodo’yu üç saatten fazla, Canon C100 ve Sony a7R kameraları ise 18 saatten daha uzun sure çalıştırabiliyor. Dual Micro Plate plaka sayesinde çalışma süreleri iki katına çıkarılabiliyor ve çalışırken pil çıkarıp takılarak kesintisiz enerjiyle bütün gün çekim yapılabiliyor. 

Kameraları, monitörleri, ışıkları ve daha fazlasını çalıştırın

Tek bir çok yönlü Titon Micro pille çek çeşitli yapım donanımları çalıştırılabiliyor. Gold-Mount ve V-Mount yuvalı olarak alınabilen mikro boyutlu pil, çantada az yer kaplıyor ve Canon C100 ve Sony Alpha aynasız Serisi gibi kameraları mükemmel şekilde tamamlıyor. Hızlı şarj için Apple ID ile bütünleşik USB portu ve P-Tap portu, monitörler, LED ışık panelleri, vericiler, follow-focus gibi kamera aksesuarları ve uzun bir günün sonunda telefon ile tablet için enerji sağlıyor. 

Akıllı 5 adımlı LED kapasite göstergesi

Çekimler ani kesilmeler olmadan, dakikasına kadar planlanarak gerçekleştirilebiliyor. Titon Micro dahili akıllı 5 adımlı LED kapasite göstergesinin üzerine dokunulduğunda pilin durumunu gösteriyor. Uyumlu kameralar kalan çalışma süresini vizörde dakika olarak göstererek, kameramanı kameranın önündeki olaya odaklanması için rahat bırakıyor.   

Çift pil mikro plakası

Titon Micro ikili plaka sayesinde çalışırken pil çıkarıp takılarak kesintisiz çalışmaya imkân veriyor. Opsiyonel ikili pil mikro plakası ile tek bir normal boyutlu 14V pil kadar yer kaplarken 3000Wh’e kadar güç üretebiliyor. İki güçlü Titon Micro pil bir araya monte edilip hiç güç kesilmeden tam gün çekim yapılabiliyor. 

Anton/Bauer ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 358 45 20 numaralı telefondan Linka’yı arayabilirsiniz.