Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > 4 Kameralı Reji El Çantanızda Convergent Design Apollo
4 Kameralı Reji El Çantanızda Convergent Design Apollo
16.09.2017 11:23

Convergent Design, 4 kameralı bir reji sisteminden beklenen izleme, kontrol ve kayıt gibi tüm temel işlemlerin, tek bir cihaz üzerinden yapılabildiği “Apollo” ürünüyle yine sektörde fark yaratmayı başardı. 

Apollo, aynı anda üzerine bağlanabilen 4 adet HD kameranın video sinyallerini ayrı ayrı monitörleyebilen, kaydedebilen ve kameraların birbirleriyle geçişlerinin temel mikser özellikleriyle yapılabildiği ve kontrol edilebildiği  kompakt bir reji ünitesidir. Apollo’nun 7.7-inch ‘lik dokunmatik ekranı sayesinde, görüntüler arasındaki geçişler ve kontroller son derece hızlı ve kolaylıkla yapabildiği gibi, monitörlediğiniz 4 ayrı giriş kanalını ayrı ayrı kaydedip PGM çıkışını da ayrı olarak kaydedebilme imkanını sağlamaktadır. Üzerindeki iki adet SSD yuva sayesinde ister iki karta birden yedekli kayıt, ister tekli kullanıp daha uzun süreli görüntü kaydedebilme imkanı olan ürün, kaydetmiş olduğunuz görüntüleri kayıt modu dışında iken izleme olanağı da sunmaktadır. 

Tüm bu işlevselliği 560gr. ağırlığında küçük bir tablet boyutuna sığdıran ve el çantanızda taşınabilir boyutlara indiren Convergent Design, sürekli geliştirdiği yazılım güncellemeleri ile de kullanıcılarına yeni işlevleri cihaza entegre edebilme desteğini de sağlıyor. 

Convergent Design ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0312 438 68 18 numaralı telefondan İdeaPro’yu arayabilir veya www.ideapro.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.