Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > JBL Professional VTX B28 Subwoofer
JBL Professional VTX B28 Subwoofer
23.11.2020 10:29

Ses, görüntü, aydınlatma ve denetim sistemlerinde küresel liderlerden HARMAN Professional Solutions, JBL VTX B28 subwoofer’ı sunuyor.

JBL Professional’ın yeni kuşak ikili 18 inçlik subwoofer’ı VTX B28, şirketin eksiksiz VTX ses güçlendirme sistemlerini tamamlamak için tasarlandı. VTX B28 gezegenin en zorlu yerlerinde bile üstün alçak frekans performansı gösteriyor. Differential Drive teknolojisi sürücülere sıra dışı performans kazandırırken, patentli SlipStream port teknolojisi her türlü çalışma düzeyinde geliştirilmiş hava akımı ve daha az duyulabilir türbülans sunuyor.  

VTX B28 subwoofer’ın yeni bütünleşik donatım sistemi, beğenilen A8 ve A12 donatım tasarımlarının ayak izlerini takip ediyor ve B28’in 16 adet kasaya kadar tümyönlü veya kardioid gruplar halinde yukarıya asılabiliyor. Turneye dayanıklı donatım ve geniş kapsamlı aksesuarlar koleksiyonu, VTX B28 subwoofer’ı hem mobil hem de sabit kurulumlu ses sistemi uygulamaları için esnek bir çözüm haline getiriyor. B28 HiQNet Performance Manager ve Line Array Calculator (LAC) ile kesintisiz bütünleşiyor ve A-Series ve B-Series hoparlörlerle aynı endüstriyel tasarımıyla tüm sisteme uyumlu ve birleşik bir görünüm kazandırıyor. 

HARMAN Professional Ürün Müdürü George Georgallis şöyle konuştu: “Yeni üstün kaliteli subwoofer’ımız VTX B28, VTX serisi hoparlör grubu sistemlerine mükemmel bir ilave. B18 subwoofer’da olduğu gibi önceki kuşak S28 ile G28’in en iyi yanlarını alıp performansı geliştirdik. Ardından ikili bir 18 inçlik sistem için tasarımı iyileştirdik ve sonuçta VTX B28 ortaya çıktı. B28’in en yoğun uygulamaların gereksinimlerini karşılamasını garantilemek için çok çalıştık, ama onu turne ses sağlayıcılar ve kiralama firmaları için sağlam bir yatırım haline getirmek için yapılandırılabilirlik, eksiksiz aksesuarlar ve yazılım uygulamaları üzerinde de yoğunlaştık. 

VTX B28 subwoofer’ın merkezinde geliştirilmiş doğrusallık, verimlilik ve çok uzun yolculuk için tasarlanan iki adet JBL Differential Drive 2288H-M 18 inçlik subwoofer var. 2288H-M sürücülerle geniş, merkezi, alta doğru genişleyen portun kombinasyonu, yüksek SPL’de (ses basınç düzeyi) bile bozulma veya parazit olmadan üstün alçak frekanslı çıkış veriyor. FEA optimizasyonlu bütünleşik destek, kabinler arası durağan dalgaları ortadan kaldırarak bükülmezliği güçlendiriyor ve mümkün olan en hafif, ama en güçlü ürünü yaratmak için yapısal tasarımı kolaylaştırıyor. 

VTX B28 çok yönlü montaj ve yapılandırma seçenekleriyle her türlü sistemin içerisine uyuyor. Modernleştirilmiş iki noktalı donatım sistemindeki bütünleşik kollar ve kilitler, zarar görebilen, kaybolabilen veya potansiyel yapılandırmaları kısıtlayan klasik hızlı sökme bacaklarından ve rahat hareket etmekten alıkoyan kablolardan kurtarıyor. Bu sayede VTX B28 alt ve yanlardaki bağımsız ayak setleri kullanılarak yatay veya dikey şekilde gruplandırılabilirken, yay yüklü tasarım çalışma sırasında hareket edip tıkırdamamasını garantiliyor. Evrensel M20 yuvalara, yere üst üste yerleştirilen eksiksiz hoparlör grupları yapılandırmak için sağlanan VTX aksesuarlar takılabiliyor. Hem önde hem arkadaki NL4 konektörler, standart veya kardioid yapılandırmalarda kolay kablolama sağlıyor. 


Ürün VTX B28 Subwoofer 
Marka JBL by Harman
Firma Ertekin Elektronik
Telefon 0212 312 24 24
Web www.ertekin.com.tr