Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > LiveU Matrix Bulut Görüntü Yönetim ve Dağıtım Platformu
LiveU Matrix Bulut Görüntü Yönetim ve Dağıtım Platformu
23.11.2020 11:04

Yayıncılar tarafından yayıncılar için tasarlanan LiveU Matrix, haber odası için çalışan, canlı içerik yönetimini kolay ve uygun maliyetli hale getiren bir araç.

Güçlü bir ön ucu, güvenilir bir IP bulut tabanlı taşıma katmanı ile bir araya getiren LiveU Matrix, günlük iş akışının içerisine pürüzsüz bütünleşerek, haber ekiplerinin canlı görüntüleri çok sayıda dahili ve kuruluşlar arası uç noktalarla paylaşmalarına imkan veriyor. 

Tamamen denetimli bir hizmet olarak sunulan LiveU Matrix, en iyi yaptığınız şey olan içerik yaratma üzerinde odaklanmanızı sağlayacak rahatlığı sağlıyor.

Uygun maliyetli içerik paylaşımı

Dünya çapında büyük yayıncılar ve önde gelen içerik yaratıcıları tarafından kullanılan LiveU Matrix, halka açık internet üzerinden, geleneksel görüntü toplama ve dağıtım yöntemlerine göre önemli maliyet tasarruflarıyla etkin maliyetli ve güvenilir canlı içerikler sunuyor. 

Yeni içerik kaynakları ve hedefleri kurmak için çok az altyapı gerekmesi sayesinde, SAT çanak antenleri IRD’ler (bütünleşik alıcı/verici) yerine sırt çantası donanımları, aygıt kabin rafı montajlı kodlayıcılar ve sunucular kullanılabiliyor. 

Kolay kullanım

LiveU Matrix sayesinde canlı içerik toplama ve dağıtımları kolayca yönetilebiliyor. Bu sezgisel web tabanlı platformunun kolay “sürükle-bırak” mekanizması, birkaç tıklamayla içerik paylaşmaya imkan veriyor. Yaygın uydu dağıtım modellerine dayanan LiveU Matrix, neredeyse sıfıra yakın eğitimle içerik toplama iş akışlarının içerisine kesintisiz bütünleştirilebiliyor.

Her türlü aygıttan erişilebilen güçlü ön uç grafik kullanıcı arayüzü (GUI), tüm canlı sinyallerin bütünsel ve geniş kapsamlı görüntüsünü ve çeşitli arama araçları sunuyor. 

Çeşitli paylaşım modelleri

LiveU Matrix tepeden tırnağa sezgisel, yayıncıya yönelik çalışma modellerini destekleyecek şekilde tasarlandı. Bunlar arasında geniş şirket grubu ağları, basın ajansları, medya grupları, ulusal yayıncılar, küçük yerel ağlar veya etkinlik havuzları, yerel/küresel içerik satış birlikleri var.

LiveU Matrix, orijinali ister LiveU, ister uydu, fiber gibi diğer kaynaklar olsun, her türlü canlı içeriğin alınmasını ve paylaşılmasını sağlıyor. 

Kolay başlangıç

Canlı içerik paylaşımı ve yönetimi artık çok kolay. LiveU Matrix 7 gün 24 saat çalışan bir ağ operasyon merkezinin (NOC) desteğiyle tam denetimli bir bulut hizmeti. Uç noktalardaki donanım ve bant genişliği gereksinimleri minimum, ve çeşitli güçlü kodlayıcı ve kod çözücü seçenekleriyle, içerik yönetim gereksinimlerine göre tam olarak gereken sayıda kanal kurulabiliyor. 

LiveU Matrix yeni veya özel amaçlı donanım gerekmeden kolayca kurulabiliyor. Tüm LiveU donanımı Matrix’e hazır olduğu için, içerik paylaşım yetenekleri hızla ve uygun maliyetle genişletilebiliyor.


Ürün LiveU Matrix Bulut Görüntü Yönetim ve Dağıtım Platformu
Marka LiveU
Firma Radikal Elektronik
Telefon 0212 259 79 71
Web www.radikaltr.com