Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Sachtler aktiv Hızlı Hidrolik Kamera Kafası
Sachtler aktiv Hızlı Hidrolik Kamera Kafası
25.11.2020 12:22

Mükemmel çekimi yakalamak için sadece tek bir şansınız varsa, yenilikçi aktiv kamera kafası saniyeler içinde monte ediliyor, yüksekliği ayarlanıyor ve konumuna kilitleniyor. 

Sachtler’in benzersiz SpeedLevel ve SpeedSwap teknolojileri kamerayı yerleştirmek ve yöneltmek için en hızlı yolu sağlıyor; kameraman gözünü olaydan ayırmadan yükseklik anında ayarlanabiliyor; hiçbir an kaçırılmadan tripod, kızak, jib ve hatta elde çekim arasında geçiş yapılabiliyor; çok alçak açıdan çekimler için yere yakına kadar alçalabiliyor. aktiv ile en kısa sürede çok geniş çeşitlilikte çekimler yapılabiliyor.

SpeedLevel teknolojisiyle kafayı yükseltin ve kilitleyin

Hiçbir çekimi kaçırmayın. aktiv hidrolik kamera akıcı hareket kafaları yenilikçi SpeedLevel teknolojisine sahip. Olayın tek bir saniyesini kaçırmadan kamera kafanızı açın, yüksekliğini ayarlayın ve mükemmel konuma getirip kilitleyin. 

PrismBubble ile her yükseklikten ve açıdan, gece gündüz görülebilir

Aydınlatmalı PrismBubble, gece ve gündüz her açıdan ve yükseklikten rahatça görülebiliyor.

Çok düşük açıdan çekim

Her zamankinden daha alçaktan çekim yapabilirsiniz. aktiv ile flowtech birlikte esnek bir tripod çözümü oluşturarak en geniş yükseklik aralığını sunuyorlar. Küre kelepçesi gerekmeden aktiv kafalar flowtech tripodların mükemmel alçak açılı çekim için yere düz olarak yayılmalarına imkan veriyor. 

SpeedSwap sistemiyle tripod ile kızak arasında hızlı geçiş

Sınırsız yaratıcılık için hızlı olun. aktiv kamera kafalarındaki benzersiz SpeedSwap sistemi, hiçbir şeyi kaçırmadan tripoddan kızağa yıldırım hızıyla geçişe imkan veriyor. 

Adaptor aktiv kafa ve kızak

Yandan yükleme plakası içeren adaptör, SpeedSwap tabanlı aktiv 75mm hidrolik kamera kafasını 3/8” montaj cıvatası bir kızağa veya 3/8” bağlantılı diğer herhangi bir ürüne monte etmek için kullanılıyor. 

Sachtler ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 358 45 20 numaralı telefondan Linka’yı arayabilirsiniz.