Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > UEFA 2020/21 Şampiyonlar Liginde TVU Networks Çözümleri Kullanıldı
UEFA 2020/21 Şampiyonlar Liginde TVU Networks Çözümleri Kullanıldı
25.11.2020 13:31

Avrupa’da futbolun yönetim kurulu olan UEFA, tarihte ilk olarak uzaktan yapılan 2020 UEFA Champions League, Europa League Final 8 Draw, 2020/2021 UEFA Champions’ League Group Stage Draw ve ödül törenine uzaktan görüntü yapım çözümü sağlaması için TVU Networks’ü seçti. 

http://broadcasterinfo.net/systems/images/KapakResimleri/10792c15-7519-4d33-9917-194a12a69d53.jpg

Her noktaya bağlantı

Pandemi nedeniyle katılımcı takımların temsilcileri İsviçre’nin Cenevre kentindeki UEFA genel merkezindeki etkinliklere ve törene fiziksel olarak katılamadılar. Bu nedenle UEFA TVU Networks’ten hem kulüplerin kendi yerlerinden canlı katılmaları hem de kulüplere ve UEFA genel merkezine yerinde eğitim ve teknik destek sağlayacak, eksiksiz bir uzaktan yapım çözümü istedi. 

TVU canlı görüntü çözümlerinin kullanımı

TVU Networks ödül töreni için kendi yerlerindeki katılımcı kulüplere anahtar teslimi paketler sağladı. Her TVU yapım paketinde bir kameraman, teknik ve eğitim desteği, TVO One mobil vericiler yedekli yayın için TVU Anywhere mobil yayın uygulaması vardı. Uzak noktalardan canlı sinyaller son yapım aşaması için Cenevre’deki Radio Télévision Suisse (RTS) stüdyosuna gönderildi ve UEFA web sitesinin yanı sıra dünya çapında diğer önemli spor kanallarında da yayınlandı.

TVU Networks’ün İsviçre’deki çözüm ortağı Videolink AG, Cenevre’de sahada geniş kapsamlı teknik destek sağladı. 

TVU Partyline sayesinde uzaktan katılan futbol kulüplerinden her biri canlı program çıkışının geri dönüş görüntülerini gerçek zamanda, 100 milisaniyeden kısa gecikmeyle alabildiler. Miks/minus yankısının ortadan kaldırılması, temiz söyleşileri garantiledi. 

TVU Networks ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 363 04 04 numaralı telefondan Alen Elektronik’i arayabilirsiniz.