Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Yaratıcı Kullanıcılar İçin GB Labs
Yaratıcı Kullanıcılar İçin GB Labs
20.11.2020 14:58

GB Labs medya ve eğlence endüstrisindeki en iyi bilinen isimlerin bazıları için yaratıcı iş akışlarını sürekli güçlendiriyor. Endüstride en çok tasarım ve yenilikçiliğiyle takdir gören firma, SSD paylaşımlı belleğe öncülük etti, geliştirdi ve medya iş akışlarını hızlandıran hibrid disk teknolojini icat etti.

GB Labs’ın geniş kapsamlı bellek ve arşiv ürünleri müşterilerinin kayıt, arşiv ve bu ikisi arasındaki süreçte tüm gereksinimlerine hizmet ediyor. Çözümleri en kısa kesinti süresiyle hem kapasite hem de performans olarak kolayca ölçeklendirilebiliyor. Ölçeklendirilebilirliğin sunduğu “büyüdükçe satın al” yaklaşımı sayesinde, ilk yatırım miktarı düşük tutulabiliyor. 

İşlerin devamlılığı – Işıklar yanıyor ve işler yürümeye devam ediyor

GB Labs CloakDR hataya karşı gerçek dayanıklılık ve yedekleme sunuyor. CloakDR iki GB Labs akıllı bellek deposu sisteminin ana (master) ve ona bağımlı (slave) sunucular olarak davranmalarını sağlıyor. Geleneksel yöntemlerden farklı olarak, GB Labs bellek sistemleri tamamen canlı, yani veri yazılırken her iki ünite de onu canlı alana dek onaylanmıyor. Bu sayede çift üniteler arasında senkronizasyondan çıkan veri olması imkânsız hale geliyor. 

Eksiksiz kullanıcı ve ağ görünürlüğü – Veri körlüğü kabul edilemez

Sistemde ne olduğunu ve nasıl kullanıldığını görmek şart. GB Labs Analytics Centre, ağda yer alan her şeyi bir bakışta görmenin kolay bir yolu. Her türlü sorum hemen bildiriliyor ve kullanıcılar ne zaman nerede ne olduğunu tam olarak görebiliyor ve nasıl çözülebileceğini belirleyebiliyorlar. 

Büyük zaman ve para tasarrufu – Yüksek kazanç

GB Labs bellek ürünler yüksek performans ve verimlilik sayesinde çoğu paylaşımlı bellek sisteminden az donanım gerektiriyor. Operasyon ve bakım maliyetleri, fazladan enerji, çoklu disk sistemlerinde dağıtılması gereken ısı gibi unsurlar da hesaba katıldığında, GB Labs’ın enerjiyi verimli kullanan, az miktarda disk içeren çözümleri avantajlı.

InFlight Data Accelerator – Kemerlerinizi bağlayın

IDA (InFlight Data Accelerator) veri hızlandırıcı, geleneksel veri deposu sistemlerine çok büyük veya beklenmedik miktarlarda yükler konulduğunda yaşanan sinir bozucu tıkanıklıkları ve yavaşlamaları ortadan kaldırıyor. 

CORE.4 OS – Yorulmayan güçlü sistem

Verilere nazik ve hafif dokunuşlarla müdahale etmek için tasarlanan CORE.4, mümkün olduğu kadar az sayıda disk kullanıyor, ama daima hız, mükemmellik ve ekonomi ile.

Mosaic – İyi görünmekten çok daha fazlası

Mosaic eski ve verimsiz arama yöntemlerinin çok ötesinde. Tüm dahili üstverileri sıkı bir şekilde otomatik olarak arıyor ve çok profesyonel bir etiketleme sistemiyle bütünleştiriyor. 

GB Labs ile sınırsız avantajlar – Gerçek yapay zekâ ve bulut bütünleşmesi

GB Labs 5 yıldan uzun zamandır bellek depolama ürünlerinin parçası olarak gerçek, akıllı bulut bütünleşmesi sağlıyor. GB Labs birlikte uyum içinde çalışan yerel ve bulut belleklere sahip olmanın çok sayıda avantajını her zaman anladı. 

Üstün teknoloji – Hataya yer yok

GB Labs CloakDR teknolojisinin sağladığı gerçek hataya dayanıklılık ve yedeklik, firmanın sunacağı üstün teknolojiler serisinin sadece başlangıcı. 

GB Labs ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 343 13 68 numaralı telefondan Baran Bilişim’i arayabilirsiniz.