Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > Telos Alliance Axia iQs AES67 Miks Konsol Yazılımı
Telos Alliance Axia iQs AES67 Miks Konsol Yazılımı
20.12.2020 17:10

Otuz yıldan fazla zamandır yayın ses teknolojileri konusunda uzman Telos Alliance firmasının sunduğu HTML5 denetimli Axia iQs AES67 miks konsol yazılımı sayesinde yayıncılar tamamen uzaktan yayın ve sanal iş akışları için mikslerini her yerden, her türlü aygıt (Mac, Windows, tablet, hatta akıllı telefon) üzerinde denetleyebiliyorlar.

Axia iQs yayıncıların gereksinimlerine ve rahatlık düzeylerine göre iki şekilde kurulabiliyor; Telos Alliance AE-1000 sunucu veya bir Docker taşıyıcı üzerinde. Axia iQs yayıncılara her gün kullandıkları aygıtların tanıdık rahatlığıyla bulut kurulumunun tüm avantajlarını sunuyor. Aygıtları bir web tarayıcı ise, yayıncılar bir miksi Axia iQs ile denetleyebiliyorlar. Bu özellik diğer türlü bir miks konsoluna uzaktan erişmek için gereken hantal iş akışlarını ortadan kaldırarak uzaktan çalışma olanaklarının yolunu açıyor ve en usta radyo mühendisinden işe yeni başlayan birine kadar herkes için işleri kolaylaştırıyor. 

Telos Alliance Satış, Destek, Pazarlama Başkan Yardımcısı Marty Sacks şunları söyledi: “Yapımların her yerde ve her zaman olabildiği, yeni ve cesur bir yayın dünyasında yaşıyoruz. Axia iQs bizimkinden çok daha büyük endüstrilerin inşa ettiği yollar üzerinde çalışıyor ve yeni AE-1000 sunucu ve Docker taşıyıcı ile de birlikte yayıncılara kurulum için esnek seçenekler sunuyor. Sade bir web tarayıcıyla kullanıcıya eksiksiz denetim sunarak, ‘Studio Anywhere’ sloganımız doğrultusunda yayın mühendislerinin her yerden stüdyodaymış gibi çalışmalarına imkân veriyor.

iQs sanala geçmenin kazandırdığı yeni kolaylıklar sunuyor:

Ölçeklendirilebilir

Aynı anda birçok yazılım kopyası çalıştırılabildiği için, sadece gerektiği kadarına ödeme yapılarak yoğun yapım gereksinimleri için genişletilebiliyor veya duruma göre küçültülebiliyor. 

Güvenilir

Sanal yazılım ile bulut bilişim sınandı, denedi ve gerçekleştirildi: Örneğin bir hata durumunda hemen yedekteki yazılım kopyasına geçilebiliyor. 

Etkin maliyetli

İşletme giderleri (OPEX) gereksinimlerini karşılamak için esnek abonelik modelleriyle daha az donanım, bakım, fiziksel yer, klima gücü, HVAC ve ilgili masraf gerektiriyor. 

Kolay yükseltme

Yazılım uzaktan, internet üzerinden veya bir veri merkezinden güncellenerek, tesis ziyareti ortadan kaldırılıyor.

Patentli olmayan donanım

IT dünyasından piyasada ticari olarak yaygın satılan (COTS) seçeneklerle sistem tasarımında geniş seçenekler kullanılabiliyor. 

Kişiselleştirme

İşlevler fiziksel bir yüzey gibi bir donanım parçası üzerinde özel bir fiziksel yapıya donanımla kodlanmış olmadığı için, sanal yayın stüdyosu isteğe göre kişisel olarak düzenlenebiliyor.

iQs Telos Alliance’ın sunduğu büyük sanal dünyanın sadece bir parçası. Şirketin stratejisi, sanal ekosistem kurmak için OEM (orijinal donanım üreticisi), tesis içi, tesis dışı veya bulut yoluyla kurulum için küçük boyutlu paketler içerisinde uzman ses hizmetleri vererek, Dolby, Fraunhofer, Nautel ve diğer çözüm ortaklarıyla işbirliği yapmak ve üstün sanal platformlar inşa etmek. 


Ürün Axia iQs AES67 Miks Konsol Yazılımı
Marka Telos Alliance
Firma Mavi İletişim
Telefon 0212 274 69 10
Web www.maviiletisim.com.tr