Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > Telestream Vantage Medya İşleme Platformu
Telestream Vantage Medya İşleme Platformu
20.12.2020 17:26

Vantage içerik sahiplerinin, yapımcıların ve dağıtımcıların medyalarını hızla, kolayca ve uygun maliyetle kaydetmelerine, kurgulamalarına, paketlemelerine, paraya çevirmelerine, kalitelerini kontrol etmelerine ve dağıtmalarına imkân veriyor. İçerik ve medya iş akışlarının üzerine yerleşerek değişen yapım taleplerine hızla tepki verebilmek ve yeni iş yaklaşımlarını sınamak için tesis içinde veya bulut ortamında sınıfının en iyi medya işleme hizmetlerini planlayıp yönetiyor.

Esnek bir hizmete yönelik mimari tabanlı Vantage, tamamı birleşik, güçlü bir sistem denetimi altında güçlü otomatik iş akışları yaratmak için bir araya gelen ayrı hizmetlerden (Vantage Services), medya yönetim araçlarından (Vantage Media Management Tools) ve konektörlerden (Vantage Connectors) meydana geliyor. Vantage Services medya kaydı, kod dönüşümü, üstveri işleme ve medya analizleri sağlıyor. Vantage Management Tools gelişmiş birleştirme, montaj ve güçlü iş akışı otomasyonu sunuyor. Vantage Connectors üçüncü firmaların sistemleriyle ve Telestream’in kendi Vidchecker QC kalite kontrolüyle kesintisiz, API düzeyinde bütünleşme sağlıyor. 

Bugünkü ve gelecekte büyüyen işletme gereksinimlerini karşılamak için, Vantage bağımsız çalışan basit sistemlerden karmaşık, çok sunuculu çözümlere kadar ölçeklendirilebilirlik sunuyor. Piyasada yaygın satılan standart sunucu donanımı veya sınıfının en iyisi olan Telestream Lightspeed GPU hızlandırıcı sunucular üzerinde çalışan Vantage felaket sonrası onarım sağlıyor ve günümüzün kurumsal düzeydeki IT altyapılarının ve en iyi uygulamaların tüm yeteneklerinden yararlanıyor. Bulut kurulumunun tercih edildiği durumlarda Vantage sadece özel veya halka açık bulutlarda, veya tesis içi sistemlere ek olarak bunlar üzerinde esnek olarak çalışabiliyor. 

Vantage üstün kalite ve sıra dışı sinyal işleme hızları sunabilmek için en son teknolojilerden ve endüstrinin en akıllı ve ölçeklendirilebilir iş akışı otomasyon sisteminden yararlanıyor. Telestream geleceğin işletme gereksinimlerini karşılayabilmek amacıyla esneklik ve ölçeklendirilebilirliği garantilemek için Vantage medya işleme platformu tabanlı geniş çeşitlilikte kurumsal sınıftan kod dönüştürme ve iş akışı çözümleri sunuyor. 

4K/UltraHD ve HEVC kodlama

Vantage HD içerikten yukarı çevrim ve eksiksiz GPU hızlandırma dahil Full UltraHD ve 4K görüntü işlemeyi destekliyor. Transcode Multiscreen, x265 sıkıştırma teknolojisiyle yüksek kaliteli HEVC yaratılmasını sağlıyor. 

Kod dönüştürme ürünleri

Vantage Transcode ürünleri günümüzün çok formatlı, çok satıcılı video ortamlarında medya dağıtımını ve kurgusunu kolaylaştırıyor. Görüntü ve ses, başlıca tüm kurgu, web, mobil ve MPEG-2 dosya formatlarına otomatik olarak çevriliyor. 

Vantage Transcode: Neredeyse her türlü kaynak formatı tüm web, mobil, kurgu ve MPEG-2 formatlarına çevirebiliyor. 

Vantage Transcode Connect: XML ikincil üstveri dönüştürmeyi, TAR paketlerinin yaratılmasını ve web hizmetleri bildirimini otomatikleştiriyor. 

Vantage Transcode Pro: Görüntü ver ses, başlıca tüm yayın sunucuları, kurgu sistemleri, MXF, web ve mobil dosya formatları arasında üstveriyle birlikte otomatik olarak çevriliyor. 

Vantage Transcode Pro Connect: Patentli protokoller, TSR paketleri yaratımı, web hizmetleri bildirimi kullanarak yayın sunucularına XML ikincil üstveri dönüşümleri, isleme ve dağıtımını otomatikleştiriyor. 

Transcode Multiscreen: Çok yüksek hız ve kalitede, GPU ile hızlandırılan çok ekranlı kod dönüştürme sunuyor.

Transcode IPTV VOD: MPEG-1, MPEG-2 ve H.264 taşıma akışlarının (Transport Stream) yaratılması için düşük bit hızlarında benzersiz görüntü işleme hızları sunuyor.

Lightspeed Server

Görüntü işlemeyi ve H.264 kod dönüştürmeyi hızlandırmak için herhangi bir Vantage Transcode ürününe Lightspeed Server eklenebiliyor. 

Güçlü sistem yönetimi

Post Producer – Dağıtım ve promosyon amaçlarıyla varlıkların kurgulanmasını otomatikleştiriyor. 

TrafficManager – Reklamlar için içerik işlemeyi tam otomatik hale getirmeyi sağlıyor.

Tempo – Görüntü ve ses kalitesini fark edilir düzeyde etkilemeden programların ve kesimlerin sürelerini akıllıca kısaltmak için eksiksiz bir çözüm.

VOD Producer DAI – CableLabs VoD içeriğinin montajını otomatikleştiriyor ve dinamik reklam ekleme için tedarik ediyor. 

Vantage Camera Ingest – kamera çekimlerini kurgu ve kod dönüşümüne otomatik olarak kaydediyor. 

Capture ve Live Streaming – Medya ve eğlence şirketleri, kuruluşlar, kamu ve eğitim için gerçek zamanlı, kurumsal sınıfta akış ve kayıt sağlayan iki yeni uygulama Telestream Lightspeed Live Stream ve Lightspeed Live Capture, bütünleşik olarak destekleniyor. 

Vantage Media Processing Platform, Vantage iş akışı planlama ve yönetimiyle yaratıcı olmayan süreci merkezileştirerek, kurgu uzmanları yaratıcı çalışma üzerinde daha fazla zaman harcayabiliyor, yöneticiler daha kestirilebilir çizelgeler, bellek tasarrufları ve ağ trafiğinde azalmalar elde ediyorlar. 

2020 yenilikleri

  • Otomatik reklam ekleme için Ad-ID ile bütünleşme
  • Cloud SRS ile Nielsen C3/Pre-render bütünleşmesi
  • ColorFront çevrim opsiyonu
  • Canopus HQ ve HQX CODEC desteği
  • Vantage Timed Test Flip’te IMSC 1.1 desteği
  • Daha iyi işbirliği için frame.io ile bütünleşme
  • Vantage Cloud Port ile tesisteki ve buluttaki içerikleri aynı anda işleme
    • Tüm Vantage iş akışlarını bulutta tutulan iş akışları
    • Tachyon dünya kalitesinde standartlar çevrimi
    • Otomatik içerik birleştirme için Post Producer lite sürümü
    • Medya varlıklarının akış sürelerinin ayarlanması için Tempo
    • Üst kalite içerikleri korumak için Nexguard filigran
  • HDR ile SDR arasında renk alanı çevrimi
  • Dolby Vision gibi HDR formatları arasında renk alanı çevrimi
  • Dolby Atmos destekli nesne tabanlı ses
  • IMF Producer ile IMF destek paketlerinin yaratılması ve düzenlenmesi
  • Doğrudan NLE timeline’dan çalışma
  • Tek zincirli sistemlerde mümkün olanın dört katı hız.

Ürün Vantage Medya İşleme Platformu
Marka Telestream
Firma Bilgipark
Telefon 0212 283 54 39
Web www.bilgipark.tv