Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Blackbird En Gelişmiş Görüntü Kurgu Platformu Ödülü Aldı
Blackbird En Gelişmiş Görüntü Kurgu Platformu Ödülü Aldı
21.12.2020 10:48

Blackbird bulut görüntü kurgu platformunun geliştirici ve satıcısı Blackbird plc, Most Advanced Video Editing Platform 2020 Award ödülünü kazandı.

New World Report tarafından verilen bu ödül, sektör uzmanları platformu özellikler seti, performans, hız, güvenilirlik ve değer gibi geniş bir dizi kritere göre değerlendirdikten sonra layık görüldü.

Blackbird dünyanın en hızlı ve güçlü profesyonel bulut görüntü kurgu ve yayın platformu. Uzaktan görüntü yapımlarını mümkün kılan Blackbird, çok sayıda aygıta ve platforma kliplerin, vurgulamaların (highlight) ve daha uzun biçimli içeriklerin kolay yaratılmaları için görüntü içeriklerine hızlı, kare hassasiyetinde erişim sağlıyor.  

Çok yüksek hız, ölçeklendirilebilirlik, kurgu araçları ve görüntü çıkışı kalitesi sunan Blackbird, her türlü tarayıcıdan erişilebilen, öğrenilmesi kolay bir platform ve kullanmak için sınırlı bant genişliği gerektiriyor. Blackbird görüntüyle çalışan her türlü kurumsal düzeyde organizasyona önemli verimlilik avantajları sağlıyor. 

Geçtiğimiz yıl boyunca Blackbird, Riot Games, NHL, Sky News Arabia, Eleven Sports, US Devlet Bakanlığı ve Arsenal F.C. gibi önde gelen kurumsal organizasyonlarla sözleşmeler imzaladı. 

Blackbird ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 549 99 92 numaralı telefondan Aviteng’i arayabilirsiniz.