Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Martin by HARMAN ERA 600 ve 800 Profile Işık Kaynakları
Martin by HARMAN ERA 600 ve 800 Profile Işık Kaynakları
21.12.2020 14:42

Ses, görüntü, aydınlatma ve denetim sistemleri konularında küresel oyunculardan HARMAN Professional Solutions’ın Martin ERA 600 ve 800 Profile ışıkları ERA 300 Profile’a katılarak, ERA Profile ve ERA Performance serilerini tamamlıyor. 

Yeni ERA Profile ışıklar, uygun maliyetli bir pakette parlak, verimli, zengin özellikli ama küçük ve hafif, eksiksiz bir hareketli kafaya gereksinim duyan kiralama ve eğlence uygulamaları için ideal. Konserler, turneler, kurumsal programlar, turistik tur gemileri ve canlı TV yayınları için kullanılabilen yeni ışık kaynakları, tam anlamıyla çok yönlü bir LED profil gerektiren çok çeşitli senaryolar için ideal.

Yeni ERA 600 ve ERA 800 Profile kaynaklar inanılmaz parlak ama verimli çıkış (ERA 600 19.000 lümen, ERA 800 34.000 lümen) veriyor ve düz alanlı keskin görüntüler yansıtıyor. Diğer avantajları arasında 1:8 zoom, elektronik kısma ve flaş, CMY/CTO, ışık demeti ayarı için iris, çift döner gobo tekerleği ve efsanevi Martin MAC serisinden gobolarla yüklenmiş bir ek statik tekerler var.  

HARMAN Professional Solutions Aydınlatma Ürünleri Müdürü Mark Buss şöyle konuştu: “Seriyi tamamlamak ve her boyutta sahneyi veya mekânı destekleyecek bir ERA Profile olmasını garantilemek için yeni 600 ve 800 Profile’ları sunmaktan heyecan duyuyoruz. Tasarımcılar yeni ERA Performance serimizin onlara ne kadar çok uygulama imkânı sağladığını paylaşıyorlar ama bazı kurulumlar için bir Profile bütçeye çok daha uygun. İki yeni Profile, ERA 300 Profile ve üç adet ERA Performance ışık kaynağı ile aydınlatma tasarımcıları artık küçük boyutlu LED hareketli kafa uygulamaları için tasarım potansiyelini çok genişleten en parlak altı Martin ışık arasında seçim yapabiliyorlar.

Martin by Harman ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 312 24 24 numaralı telefondan Ertekin’i arayabilirsiniz.