Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > LYNX Technik’ten 12G Çift Yönlü Dörtlü SDI/Fiber Alıcı/Verici
LYNX Technik’ten 12G Çift Yönlü Dörtlü SDI/Fiber Alıcı/Verici
21.12.2020 15:13

Modüler sinyal işleme arabirimleri üreten LYNX Technik, kabin rafı ve el arabası tabanlı Series 5000 Platform için yeni 12G çift yönlü dörtlü SDI/fiber alıcı/verici aygıtını sunuyor.

4K içerik taleplerinin artması, yayın ve yapım tesislerinin var olan ve hala eski koaksiyel altyapıya sahip olabilen iş akışlarının içerisine 4K kurmalarını gerektiriyor. OTR 5444 tüm bu gereksinimleri karşılarken, bir yayın tesisindeki donanımlar arasında veya uzak mesafelerde fiber optik kablo üzerinden sıkıştırılmamış 4K sinyaller ileterek sıkıştırmasız görüntü kalitesini koruyor. 

OTR 5444 12G SDI’a kadar  görüntüleri destekleyerek dört adet bağımsız kanal üzerinden çift yönlü, elektrikten optiğe veya optikten elektriğe çevrim sağlıyor. Standart bir LYNX 2RU kabin rafı kasasına 8 adede kadar modül yerleştirilebiliyor. Opsiyonel fiber SFP alt modülleri var ve arka devre kartına sabitlenerek, modülün arkadaki I/O fiber bağlantılarından hiçbiri sökülmeden kart çıkarmaya ve çalışırken takıp sökmeye imkân veriyor. 

OTR 5444 dört adet çift yönlü elektrikli arabirime, dört adet 12g SDI optik girişe ve dört de 12G SDI optik çıkışa sahip. Kullanıcı uygulamaya bağlı olarak optik tarafta sinyal akış yönünü gönderim veya alım olarak belirlemek için APPolo denetim yazılımı yoluyla kartı yapılandırabiliyor. 

Modüler Series 5000, neredeyse her türlü yayın uygulamasına uygun, küçük boyutlu bir sistem yapılandırmak için bir rafta veya bir dizi rafta bir araya getirilebilen geniş çeşitlilikte kartlar sunuyor. Series 5000 Platform için olan kartlar arasında çeviriciler, dağıtım yükselteçleri, gömücüler/ayırıcılar, bölücüler, anahtarlayıcılar ve eksiksiz fiber seçenekleri (CWDM dahil) ve aksesuarları var. Birbirine bağlanan tüm Series5000 donanımı, uzaktan kumanda, durum takibi ve hata bildirimi amaçlı güçlü ama kolay merkezi APPolo yazılım çözümüyle denetlenebiliyor. APPolo sezgisel grafik kullanıcı arayüzü flexGUI yoluyla Series 5000 modüllerinin görselleştirilmeleri ve denetlenmeleri için kolay bir yol sunarak, benzersiz bir kullanıcı deneyimi yaşatıyor.  

LYNX Technik ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 274 69 10 numaralı telefondan Mavi İletişim’i arayabilirsiniz.