Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Telestream Piyasa Dinamiklerine Lightspeed Live C4 Sunucu ile Yanıt Veriyor
Telestream Piyasa Dinamiklerine Lightspeed Live C4 Sunucu ile Yanıt Veriyor
21.12.2020 15:20

Görüntü yapımı ve dağıtımına yönelik iş akışı otomasyonu, medya işleme, kalite takip, test ve ölçüm çözümleri firması Telestream, yeni, daha güçlü, sekiz adet SDI kanallı bir Lightspeed Live modelini sunuyor. Bu sunucu sistemi IP girişleri için güçlü destek içeriyor ve şirketin geçtiğimiz yaz çıkardığı başlangıç düzeyinde çift kanallı modelini temel alıyor. 

Telestream Lightspeed Live ailesine üçüncü bir modelin eklenmesi müşteriler için seçenekleri arttırıyor ve çeşitli uygulamalara ve bütçelere göre daha fazla esneklik sağlıyor. Yeni model bugünkü pandemide bir önlem olarak birçok kullanıcının istediği uzaktan içerik çekimi ve yapım iş akışlarını mümkün kılıyor. 

Lightspeed Live C4, en son C3 ile karşılaştırıldığında yüzde elliye kadar daha fazla kodlama ve sinyal işleme gücüne sahip olup, sekiz adede kadar canlı görüntü verisi SDI kanalı ve IP girişi üzerinde aynı anda Telestream’in Live Capture ve Live Stream uygulamalarını çalıştırabiliyor. 

Bu yeni canlı kayıt ve akış devi, çeşitli piyasa uygulamalarına yönelik. Lightspeed Live Capture, canlı sinyallerden kurgu ve arşiv üzerinde yoğunlaşan prodüksiyon ve post prodüksiyon ekiplerinin gereksinimlerini karşılamak için tasarlandı. Bu uygulamalar için Lightspeed Live C4 SDI HD veya UHD/4K medyaların kayıtlarında en yüksek düzeyde performans sunuyor. Lightspeed Live C4 aynı anda sekiz adet SD/3G-HD girişten, aynı anda iki 4K/UHD girişten veya birçok Transport/RTMP IP girişten kayıt yapılmasını destekliyor. Lightspeed Live C4, AVC-Intra, XAVC-Intra Class100/300/480 ve daha birçok görüntü formatında kayıt yapabiliyor ve aynı anda H.264/AVC proxy dosyalar yaratıp geniş bir yerel medya RAID disk grubuna ya da NAS veya SAN gibi harici paylaşımlı bellek deposuna kaydediyor.

Telestream ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 283 54 39 numaralı telefondan Bilgipark’ı arayabilirsiniz.