Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Shure MV7 Podcast Mikrofonu ile Kusurlu Salonlarda Kusursuz Kayıt
Shure MV7 Podcast Mikrofonu ile Kusurlu Salonlarda Kusursuz Kayıt
21.12.2020 15:44

Efsanevi SM7B modelinden alınan ilhamla tasarlanan MV7, hem bilgisayarlarla hem de profesyonel arabirimlerle kullanıma yönelik USB ve XLR çıkışlara sahip, dinamik bir mikrofon. Mikrofondan uzak bir mesafeden vokal tonu denetlemek için USB yoluyla bağlanılarak ShurePlus MOTIV uygulaması içerisindeki Auto Level Mode ve ek kurulum ayarı özellikleri keşfedilebiliyor. Auto Level Mode işleri sizin yerinize hallediyor. 

Nasıl çalışıyor?

Herkesin akustik bir stüdyoda kayıt yapabilecek kadar şanslı olmadığı düşünülerek MV7 Voice Isolation Technology ile donatıldı; kaydedilmek istenen sese lazer gibi odaklanarak, hiç arka plan veya mekân gürültüsü olmadan profesyonel bir kayıt imkânı veriyor. Kayıttan sonra ses 3.5mm kulaklık jakıyla dinlenebiliyor ve dahili dokunmatik panelle mikrofon kazancı, kulaklık ses yüksekliği, monitör miksi ve daha fazlası ayarlanabiliyor. 

Neden daha iyi?

Active Auto Level Mode istenen ses tonu ve mikrofondan uzaklık seçilince ister kayıt ister canlı akış yapılıyor olsun, mikrofon kararlı bir çıkış için ses düzeyini gerçek zamanda ayarlıyor. Manual Mode ise kullanıcıya mikrofon kazancı, monitör miksi, EQ, sınırlandırıcı ve sıkıştırıcı üzerinde tam denetim veriyor. 

Ayrıntılarda saklı kalite

Ses yalıtım teknolojisi

MV7’nin benzersiz ses alım paterni, sese hedeflenerek arka plan gürültüleri önlüyor.

ShurePlus MOTIV uygulamalarıyla bütünleşme

Mikrofon ShurePlus MOTIV ile yapılandırılıp ayarlandığında hiçbir şey şansa bırakılmadan, en iyisi elde ediliyor. Bir kez ayarlanıp bir daha uğraşmamak için Auto Level Mode, özellikleri sürekli denetlemek için ise Manual Mode seçilebiliyor.

Ses tercihleri

ShurePlus MOTIV uygulaması içerisinde ses ve konuşma tonu ‘dark’, ‘natural’ veya ‘bright’ olarak seçilebiliyor. Artık hep istenen o derin “radyo” sesi elde edilebiliyor. 

Mikrofon konumu ön ayarları

İster mikrofona yakın olmak isteyen bir podcaster, ister biraz nefes alacak boşluk bırakmayı tercih eden internet yayıncısı olun, tercihlerinize göre ‘near’ veya ‘far’ ayarını seçebilirsiniz. 

Dahili kulaklıkla dinleme

Doğrudan kulaklıktan dinleme çıkışıyla her zaman mükemmel ses elde edilebiliyor ve dahili dokunmatik panel veya ShurePlus MOTIV uygulaması üzerinde mikrofon ile playback arasında tercih edilen monitör miksi ayarlanabiliyor.

Shure ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 274 69 10 numaralı telefondan Mavi İletişim’i arayabilirsiniz.