Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Telos Alliance, Jünger Audio’nun 30. Yılını Kutluyor
Telos Alliance, Jünger Audio’nun 30. Yılını Kutluyor
21.12.2020 16:08

Otuz yılı aşkın zamandır yayın ses teknolojisinde güvenilen marka ve Jünger Audio ürünlerinin tek dağıtıcısı Telos Alliance, Jünger Audio’nun otuzuncu kuruluş yıldönümünü kutluyor. 

Otuz yıl önce Herbert ve Irmgard Jünger tarafından küçük bir aile işletmesi olarak kurulan Jünger Audio güçlü bir geçmişe sahip, en yüksek ses kalitesiyle ünlü, dünya çapında bir markaya evirildi. Dünyaca tanınan ses uzmanı, TV ve radyo yayın, yapım ve internet akış alanlarında neredeyse sıfır bozulmalı sinyal işleme sağlayan ürünler sunuyor. 

Jünger Audio’nun küresel başarıya giden yolu özenle döşendi ve daha büyük uluslar arası firmalarla rekabet gücünü koruyabilmek için zor zamanlarda sebat gerektirdi. Bu kararlılık ve ün, dünya çapında binlerce stüdyo, TV istasyonu ve radyo istasyonunun ilk tercihi olmalarına yardım etti. 

Jünger Audio’nun gücü, ürünlerinin arkasındaki ekipten; araştırma, geliştirme, üretim, satış ve yönetim personelinden kaynaklanıyor. 2019 yılında Jünger Audio markası el değiştirdi ve bugün dört orijinal ekip üyesi tarafından kurulan woks audio GmbH tarafından işletiliyor. woks audio, Telos Alliance ile stratejik bir çözüm ortaklığı yürüterek ekibini etkin şekilde genişletiyor ve dünya çapında geniş bir ses uzmanları tabanına daha fazla çözüm seçeneği sunuyor.   

Telos Alliance için bu çözüm ortaklığı, özellikle küresel ses işleme standartları ve bölgesel tercihler düşünüldüğünde piyasanın kendine özgü gereksinimlerini karşılamak amacıyla portföyünü genişletmesine yönelik stratejik vizyonunun bir parçası.  

Telos Alliance ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 274 69 10 numaralı telefondan Mavi İletişim’i arayabilirsiniz.