Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Beklenen Timecode Senkron ve Ses Kayıt Çözümü Tentacle TRACK E Çıktı!
Beklenen Timecode Senkron ve Ses Kayıt Çözümü Tentacle TRACK E Çıktı!
21.12.2020 16:19

TRACK E cep ses kaydedici sayesinde sokak müzisyenleri, profesyonel ses miks uzmanları, belgesel yapımcıları, podcaster, YouTuber ve seyahat eden muhabirler kolayca profesyonel ses kaydedebiliyorlar. 

Tek uygulamayla sayısız olanak

Tentacle Setup App her şeyi uzaktan denetleyerek mevcut iş akışının içerisine kesintisiz bütünleşiyor. Tüm V ve SYNC E aygıtları mobil aygıt üzerinde Bluetooth yoluyla ayarlanıp denetlenebiliyor. Tek ekranda gereken tüm bilgiler sunuluyor.

Hızlı başlangıç

TRACK E kutusundan çıkarıldıktan sonra üç dakika içerisinde çalışmaya hazır hale getirilebiliyor. Pakette cep boyutlu bir TRACK E ses kaydedici, çok amaçlı bir yaka mikrofonu ve 16GB kapasiteli bir microSD kart var. Kilitlenebilen mikrofon girişi her türlü yaka mikrofonuyla uyumlu. Kayıtlar kulaklık çıkışı aracılığıyla dinlenip çalınabiliyor, ünite şarj edilebiliyor ve veriler USB-C portu üzerinden hızla iletilebiliyor. Kayıt sırasında elleri serbest bırakmak için şık bir siyah kemer tokası da veriliyor.

32 bit gezer noktalı teknoloji

Zenginleştirilen dinamik aralığıyla TRACK E her zaman yüksek kaliteli ses veren, çok yönlü, çalışırken müdahale gerektirmeyen bir aygıt. Kullanıcılar sese, fotoğrafçıların RAW kamera fotoğraf formatı kullanmaları gibi davranabiliyorlar. Kaydedilen sesin kazancı hakkında endişelenmek gerekmiyor. Tüm ayrıntılar post prodüksiyonda kolayca ayarlanarak, çekim öncesi hazırlık süresi kısaltılabiliyor. Kaydın sesi çok alçaksa gürültü zemini yükseltilmeden ses şiddeti arttırılabiliyor. 

Bağımsız çok kanallı kayıt

Tüm TRACK E’ler senkronize edilerek istenen sayıda kanal kaydedilebiliyor. Ayrı ayrı mono kanallardan kendi çok kanallı kaydınızı yaratmak için tüm TRACK E’lerinizi kolayca senkronize etmeniz yeterli. Ardından bu senkron sesi kurgu sistemine aktarabilir, veya Tentacle Sync Studio ile post prodüksiyona hazırlanabilirsiniz. Tentacle her TRACK E satın alımıyla ücretsiz bir lisans veriyor. 

Güçlü yazılım

Mac için Tentacle Sync Studio yazılımı her zaman kesintisiz senkronizasyonu garantiliyor. 32 bit ve ses işleme ile yardımcı olan araçlar da içeriyor. SYNC E ve TRACK E ile birlikte, artık kusursuz bir profesyonel ses ve görüntü iş akışı elde ediliyor. 

10 saat kayıt süresi

En az 10 saat kayıt süresiyle uzun pil ömrü gün boyu çekimler için uygun. Pil zayıflarsa TRACK E’nin süper hızlı şarjı iş gününü tamamlamak için gereken enerjiyi sağlıyor.

Tentacle ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 549 99 92 numaralı telefondan Aviteng’i arayabilirsiniz.