Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > LYNX Technik greenMachine HDR Static Çevrim Aracı İçin LUT Özelliği
LYNX Technik greenMachine HDR Static Çevrim Aracı İçin LUT Özelliği
20.12.2020 17:01

Modüler sinyal işleme arabirimleri sağlayıcı LYNX Technix, HDR – SDR çevrim aracı greenMachine HDR Static için yeni bir özel LUT (Look-Up Table) özelliği sunuyor. 

Bu kullanışlı özel LUT özelliği kullanıcı tarafından ek bir maliyet olmadan alınabiliyor ve ekranların kaynak sinyaller için doğru renk görünümlerini göstermelerini garantileyerek HDR Static’in yeteneklerini zenginleştiriyor. Kullanıcılar bu sayede istenen kontrast, renk, doygunluk, siyah ve beyaz düzeylerini elde edebilmek için kendi LUT’larından yirmi adede kadarını yükleyebiliyor ve dışa aktarabiliyorlar. 

Mevcut greenMachine müşterileri donanımlarının aygıt yazılımını güncelleyerek bu yeni ücretsiz özelliği indirip aktif hale getirebiliyorlar. Denemek için bu yeni özelliği veya tüm greenMachine yapılandırmalarını simüle etmek için kullanıcılar simülasyon modunda ücretsiz greenGUI yazılımını indirebiliyor ve tüm ürünleri test edebiliyorlar. 

4K UHD’ye kadar çözünürlükleri destekleyen greenMachine HDR Static, SDR ile HDR, HDR ile SDR arasında ve farklı HDR standartları arasında gerek zamanlı statik HDR çevrimi desteklemesi bakımından evrensel ve uyarlamalı. Çok iyi zenginleştirilmiş görüntüler dağıtabilmek için algoritmalar belirlenen görüntüler ve içerikler üzerine otomatik olarak renk ve kontrast düzeltmeleri uyguluyor. HDR – SDR çevrimlerinin yanı sıra HDR Static yukarı, aşağı, karşılıklı formatlara çevrimler, kare senkronizasyonu, çeşitli ses işlevleri, dahili test üreteçleri gibi önemli işlevler de içeriyor. HDR Static, TV stüdyo yapımları ve benzer statik ışık sahneleri gibi sabit, koşulları kestirilebilir uygulamalar için etkin bir HDR|SDR çevrim aracı. 

LYNX Technik ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 274 69 10 numaralı telefondan Mavi İletişim’i arayabilirsiniz.