Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > DoPchoice Rotolight Titan X1 ve Velvet Kosmos İçin şık Yönlendirme Araçları Sunuyor
DoPchoice Rotolight Titan X1 ve Velvet Kosmos İçin şık Yönlendirme Araçları Sunuyor
20.12.2020 17:17

Teknoloji hızla ilerliyor ve DoPchoice Rotolight Titan X1 ve Velvet Kosmos ışık kaynaklarından en iyi şekilde yararlanmayı mümkün kılmak için yeni yaratıcı araçlarla öne çıkıyor.

DoPchoice Rotolight Titan X1 için tamamen aletsiz, saniyeler içinde takılan patentli Snapbag softbox’ı sunuyor. İdeal 60 x 60 x 32 cm boyutu ve 0.6 kg ağırlığıyla ürün, çok verimli aydınlatma dağılımı ve eşleşen yayılım için markanın bilinen gümüş iç yüzeyine sahip. Özel amaçlı 40° Snapgrid ile veya onsuz kullanılabiliyor. 

Diğer ışıklarla çok yönlü kullanım için DoPchoice Rabbit Ears montaj sistemi var. Titan X1 ile çalışmak için özel amaçlı bir Titan destekle birlikte Rabbit Ears Mini, altı adet DoPchoice softbox ile uyumluluk sunuyor; Eşleşen kafeslerle veya onlarsız Octa 3’, 5’ ve 7’ popüler yumuşatıcılar, Lantern 3’ ve 5’, Snapbag Medium.

DoPchoice Titan X2 için uygun boyutlandırılmış benzer bir ışık denetleme çözümleri serisi de sunuyor.

Velvet’in en yenisi Kosmos Studio 400 için DoPchoice, ışık parlaklık dağılımını güçlendiren yumuşatıcılar ve keskinleştiriciler sunuyor. Başlangıç olarak DoPchoice mühendisleri dikdörtgen, hızlı takılan Snapbag ile tam uyumlu, özel amaçlı Kosmos Snapbag için yeni, halka şeklinde bir Rabbit Rounder yarattılar. Takıldığında içindeki başka bir ışık pürüzsüzleştirici sürpriz de ortaya çıkıyor. DoPchoice’un ortaya dikilmiş piramit perdesi sayesinde iç gümüş yan duvarlar parlaklığı dışarıya yansıtarak eşit bir dağılım yaratıyor, bir hotspot (ışığın en iyi olduğu yer) oluşmuyor.

Işık yönlendirme için DoPchoice Snapgrid Medium 300 veya 400 Snapgrid’ler düz çantalarından hızla çıkarak ışık kaynağının önüne yerleştirilebiliyorlar. 

DoPchoice’un kolay takılan küre biçimli, Lantern’i Kosmos için iyi bir tamamlayıcı. Bu özel amaçlı yuvarlak ışık yumuşatıcı, 100 x 100 x 80 cm boyut ve 1.9 kg ağırlığa sahip. İki adet 90 derece etek, Magic Cloth ışık yayıcı ve taşıma için rahat bir siyah çanta ile birlikte teslim ediliyor.