Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Birleşik Haber Operasyonları İçin Yeni Kuşak Çözüm Dalet Pyramid
Birleşik Haber Operasyonları İçin Yeni Kuşak Çözüm Dalet Pyramid
20.12.2020 17:22

Her türlü haber odası düşünülerek tasarlanan Dalet Pyramid, birleşik haber operasyonları için yeni kuşak bir çözüm. Haber kuruluşlarının gelişmesini hızlandırmak ve dağınık ekiplere hizmet etmek için tasarlanan Dalet Pyramid, içerik yaratma için yeni bir dinamizm, esneklik ve mobillik çağını müjdeliyor. Haber yapımı, içerik yönetimi ve çok platformlu dağıtım için, tümü web tabanlı bir kullanıcı deneyimiyle erişilebilen, bütünleşik bir çözüm sağlıyor. Abonelik temelinde sunulan çözüm, bulutta, tesis içinde veya karma bir yapılandırmayla kurulabiliyor. 

Dalet Pyramid tüm izleme platformları üzerinde 360 derece öykü anlatımı ve hızlı acil haber sağlayan bütünleşik araçlarla modern bir çalışma alanı içerisinde Dalet’in haber alanındaki tüm yeniliklerini bir araya getiriyor. Haber yapımcıları, tüm kayıt, yapım, dağıtım ve arşiv iş akışlarını güçlendiren gelişmiş medya varlık yönetim ve planlamasıyla tüm izleyiciler için her yerden içerik yaratabiliyorlar. Dijital öncelikli çok platformlu iş akışlarını ileriye taşıyan bu haber çözümü, uzakta çalışanlara geniş kapsamlı masa üstü ve mobil aygıtlardan erişilebilen geniş kapsamlı kurgu, grafik ve dağıtım araçları sunuyor. 

Haber yapımcılığında 20 yıllık Dalet deneyimini yansıtan Dalet Pyramid’in dijital öncelikli içerik yapım yaklaşımı, uzak çalışan kişi ve ekiplere üstün mobilite, radyo, TV, dijital ve web üzerinde öykü anlatımı için dinamizm ve esneklik sunuyor. 

Hızlı kurulum, kaynaklar ve bütçeler üzerinde tam denetim

Dalet Pyramid bulutta, tesiste ve karma operasyonlarda kurulabiliyor. Sezgisel yapılandırma modülü ve açık API’leri sistem yöneticilerine tam denetim sunarken, başlangıç süresini kısaltıyor. Bulutu tercih eden müşteriler kaynak dalgalanmalarını yönetirken geniş esneklik ve dinamizmden yararlanabiliyorlar. Çok hızlı erişim gerektiği zaman sermaye yatırımını arttırmak gerekmeden masalar eklenebiliyor.

Esnek iş modeli, sık çıkan sürümler ve esneklik

Dalet Pyramid abonelik ve yazılım hizmeti (SaaS) gibi bir dizi esnek işletme modeliyle sunulduğu için, haber kuruluşları kaynak maliyetlerini tam olarak hesaplayabiliyorlar. Kısa geliştirme süreleri ve düzenli güncellemeler, kullanıcıların en kısa operasyon kesilmesiyle en son işlevleri elde edip güncel kalmalarını garantiliyor. 

Dalet ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 283 54 39 numaralı telefondan Bilgipark’ı arayabilirsiniz.