Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > JVC Professional Video CONNECTED CAM Kameradan Açık Kaynak SRT Teknolojisiyle Görüntü Akışı
JVC Professional Video CONNECTED CAM Kameradan Açık Kaynak SRT Teknolojisiyle Görüntü Akışı
06.02.2021 22:50

JVC Professional Video, görüntü yapım sektörüne en son CONNECTED CAM aygıt yazılımı güncellemesiyle eksiksiz, “tak-çalıştır” tarzı bir pakette en yüksek kaliteli internet görüntü akış çözümlerini sunuyor. Açık kaynaklı Secure Reliable Transport (SRT) teknolojisini kullanan JVC, 500 serisi ve 900 serisi CONNECTED CAM kameralarına FEC (Forward Error Correction) ileriye dönük hata düzeltme ve ID (Stream Identifier) akış tanıma işlevlerini ekliyor. Bu yeni aygıt yazılımı, JVC’nin yüksek kaliteli uçtan uca görüntü akış yetenekli kamera çözümleri alanındaki öncülüğünü güçlendiriyor. 

JVC CONNECTED CAM kameralara FEC eklenmesi yedekli veri akış paketi kaybı kurtarma sağladığı için, veri kaybı görüntünün tamponlamasından önce düzeltiliyor. Stream ID, birden fazla kameranın doğrudan tek bir aygıta akış yapmasını mümkün kılıyor. 

Bu son güncellemede VITC (vertical interval time code) ile LTC (longitudinal time code) işlevleri, konserler, spor etkinlikleri, törenler ve konferanslar gibi canlı etkinliklerin canlı yapımları ve senkronize olarak internette yayınlanmaları için gerekli. 

SRT yetenekli BR-DE900 kod çözücü, BR-EN900 kodlayıcı ve KM-IP6000 anahtarlayıcı da içeren JVC CONNECTED CAM sistemi, çok farklı bütçelere uygun, kullanımı kolay bir internet görüntü akış çözümü. Sistemin markalar arasında karşılıklı uyumluluğu sayesinde kullanıcılar var olan görüntü akış stüdyo donanımlarının içerisine en son görüntü akış yeteneklerini bütünleştirebiliyorlar. 

JVC ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0216 576 94 85 numaralı telefondan Avsistek’i arayabilirsiniz.