Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > RGBlink Mini ile Tek Kameralı Uygulamaları Aşmak
RGBlink Mini ile Tek Kameralı Uygulamaları Aşmak
07.02.2021 22:13

RGBlink, görüntü miks ve anahtarlama (geçiş) aygıtı RGBlink mini’yi duyurdu. Revaçta olan ve doğrudan daha kişisel ve küçük görüntü akış yayın çözümleri yönünde filizlenen talebe yönelik mini, dört adet HDMI giriş kaynağı desteğiyle tek kameralı uygulamaların ötesine geçiyor. 

Boyutları gerçekten de mini olan RGBlink mini sadece 50 gram ve 200 milimetrelik yapısında dört adet HDMI girişi ile hem HDMI hem de USB 3.0 çıkış sunuyor. 

Çözünürlükten etkilenmeyen HDMI girişleri ile görüntü kaynakları belirlenen çıkış çözünürlüğüne ölçeklendiriliyor ve istenen kaynaklar arasında kesintisiz olarak geçiş yapılabiliyor. Bir düzineden fazla geçiş efekti ve klasik CUT ile değişken solarak geçiş var. Daha hassas denetim içim büyük kaynak geçiş pedlerinin önünde ve ortasında T-bar yer alıyor. Kaynak geçiş pedlerinden her birinin LED arka ışığı, kullanıcıya durumla ilgili geri bildirim sağlıyor.

RGBlink mini’nin benzersiz bir özelliği olan bütünleşik renkli TFT ekran sadece menü işlemleri için olmayıp, en iyi görüş için dört kaynağın hepsinin aynı anda canlı ön izlemesini sunuyor.  RGBlink denetim yüzeyinin kendisine ek olarak mini ile birlikte uzaktan kumanda ve bağlantı sağlayan bir uygulama da sunuyor. 

mini ve mini+ adlı iki modelde de standart olan özellikler PIP ve PBP ön ayarları, harici ses ekleme/çıkarma. Mini+ modelinde ayrıca PTZ UVC kamera kontrolü, LOGO ve DSK yetenekleri de var. USB3.0 H.265 görüntü/ses akış yetenekleri sayesinde çoğu yaygın sosyal medya, işbirliği ve canlı internet görüntü akış platformuna doğrudan bağlantı kurulabiliyor. OBS Open Studio bağlantısı yoluyla çekim ve diğer uygulamalar destekleniyor. 

RGBlink ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 549 99 92 numaralı telefondan Aviteng’i arayabilirsiniz.