Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Sony VENICE Kamera İçin Talepler Artıyor
Sony VENICE Kamera İçin Talepler Artıyor
07.02.2021 23:18

Yapımlar pandeminin başlangıcından bu yana görülmemiş bir düzeyde yeniden artarken, Avrupa’daki kiralama firmalarının Sony VENICE stokları yoğun talep görüyor. Başka kiralama firmalarına cihaz kiralayan küresel ölçekte tek kiralama şirketi olan Dynamic Rentals, sadece iki yıl önce yatırım yaptığı ilk kamera olan VENICE’den bugün 50 taneye sahip ve dünya çapında beş kıtaya, on beş ülkeye ve yirmi beş pazara kiralıyor. 

Dynamic Rentals şirketinin sahibi Brandon Zachary şunları söyledi: “Bugünlerde talep neredeyse parabolik. Fazla doygunluğa ulaşmış bir piyasada herkesin sevdiği bir şey nadiren bulunur. Kiralama firmaları sadece Covid’in finansal etkileriyle değil, S35 karşısında FF belirsizliğiyle de uğraşıyorlar ve neye yatırım yapacaklarına karar veremiyorlar. Bu bağlamda VENICE kamerada S35 ile FF arasında geçiş yapabilmek kesinlikle bir avantaj. Dijital sinema kameraları ve lensleri alacağımız zaman hep önce CVP’ye başvuruyoruz. Piyasayı iyi biliyorlar, raflarda ürün stoku bulundurmanın öneminin farkındalar ve bizim için anlaşma yapmak konusunda çaba gösteriyorlar. Bu belirsiz dünyada VENICE kiralama ve yapım şirketleri için çok güvenli bir yatırım olarak öne çıkıyor.

Sony Europe, Sony Professional Medya Çözümleri Başkanı Hiroshi Kajita yorum yaptı: “Yaz boyu tüm dünyada talepler dibe vurduktan sonra içerik endüstrisinin, özellikle dizi ve uzun metrajlı film yapımlarının şu anda sürmekte olan ve yakın gelecek için planlanan birçok yeni projeyle yeniden canlandığını görmek gerçek bir mutluluk. Bu yükselme eğiliminin önümüzdeki aylarda güçleneceğine eminiz. VENICE kamera pandemiden önce bile bizim yıldız kameramızdı, çünkü görüntü yönetmenlerinden ve yönetmenlerden gelen geri bildirimlere göre tasarlanıyor ve çıktığından beri yeni özellikler oluşturuyoruz, ama yine de bu kadar yüksek talebi görmek harika.