Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > Adder ADDERLink INFINITY 4000 IP KVM
Adder ADDERLink INFINITY 4000 IP KVM
01.03.2021 10:36

Çok sayıda ödül alan yüksek performanslı IP KVM (keyboard, video,  mouse) çözümü, HDR10 desteği ve çok daha fazlasını sunuyor. 

  • Yüksek çözünürlüklü içerik yaratım iş akışlarını zenginleştirmek için HDR10 desteği
  • Dokunmatik ekran kontrol işlevlerinde genişleme
  • Küçük IP KVM kurulumları için denetimsiz matris özeliği

Bağlantı ve IP KVM uzmanı Adder Technology, ADDERLink INFINITY 4000 (ALIF4000) serisine HDR10 görüntü standartları desteği dahil yeni özelikler ekledi.  (ALIF4000) ile dünyanın ilk tek fiber üzerinden çift kafalı, yüksek performanslı 4K IP KVM matrisini sunuyor. Tüm yeni ve mevcut müşterilerin edinebileceği en son güncellemeler, yüksek çözünürlüklü içerik yaratmaya yönelik artan taleplere yanıt vermek için geliştirildi. 

Statista’ya (2018) göre 2016 ile 2021 yılları arasında HDR TV ünitesi satışlarının %450 artacağı tahmin ediliyor, ve UHD ekranlarla monitörlerin hızla benimsenmesi, yüksek çözünürlüklü içeriklerin tüketimindeki yükselişe de yansıdı.  

Renk düzelticiler ve VFX sanatçıları gibi medya ve eğlence profesyonelleri esnek iş akışlarına erişebilmek için, daha koyu renkler, parlak ışıklar ve koyu gölgeler sağlayan KVMN teknolojisinden yararlanıyorlar. En son ALIF4000 güncellemeleri sayesinde içeriklerin tüm yaratıcı süreç boyunca doğru renk alanında izlenmeleri garantileniyor. 

Los Angeles’ta bulunan post prodüksiyon firması The Foundation’da Mühendislik Direktörü John Stevens’a ALIF4000 serisi güncellemeleri hakkında ne düşündüğü sorulduğunda şunları söyledi: “Bir işletme olarak müşterilerimize HDR içerik sağlama yönünde önemli talep alıyoruz. Kurgu uzmanlarımızın birçoğu stüdyonun dışında, örneğin mobil kurulumlarda veya ev yapım sistemlerinde çalışıyor, bu durumda hem UHD hem de HDR10 içeriklerin yaratılmasını destekleyen esnek bir iş akışı her zamankinden daha önemli. ADDERLink INFINITY serisi IT dünyasında güvenilir kabul edilmeye devam ediyor. İşlerimizi büyütmemiz için bize esneklik sunuyor ve Adder’in sürekli yenilikçiliği sayesinde kurulumumuzu sürekli değişen teknolojik gereksinimleri karşılayacak şekilde uyarlayabiliyoruz. Artık HDR10 desteğinden yararlanabilecek olmamız ve 10 bit renk, müşterilerimizin gereksinimlerini karşılamaya devam etmemize yardımcı olacak.

HDR10 desteğinin yanı sıra, Adder ALIF4000 platformuna dokunmatik kontrolü ekleyerek kullanımını kolaylaştırıyor.

5K IP KVM yolculuğuna yeni başlayanlar bu en yeni güncellemeler sayesinde 16 adede kadar uç nokta içeren küçük, denetimsiz bir matris oluşturabiliyorlar. Sistemleri büyüyüp daha fazla denetim gerektiğinde istedikleri zaman denetimli bir sistem ve ek uç noktalar bütünleştirebiliyorlar. 

Adder Technology Mühendislik Başkan Yardımcısı Anil Chhabra yorum yaptı: “KVM yeniliklerinde bir lider olarak daima piyasada rekabetçi konumu korumanın yollarını arıyoruz. Çok yetenekli mühendislerden oluşan ekibimiz günlük iş akışlarını geliştirecek çözümler oluşturmak için müşterilerimizle yakın işbirliği içerisinde çalışıyor. ADDERLink INFINITY 400 serisine yapılan en son özelik güncellemeleri, dünya çapında çok sayıda KVM kullanıcısını destekleyen bir dizi ürün özelliği oluşturmak için müşteri geri bildirimi ile üstün geliştirme sürecinin nasıl bir araya gelebileceğini gösteriyor.


Ürün ADDERLink INFINITY 4000 IP KVM
Marka Adder
Firma Radikal Elektronik
Telefon 0212 259 79 71
Web www.radikaltr.com