Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Godox Stüdyo Işıkları Türkiye’de
Godox Stüdyo Işıkları Türkiye’de
02.03.2021 13:15

2009 senesinde kurulan Godox, 1000’den fazla personeli ve 4 fabrikası ile dünyanın her yerine ışık sistemleri üretip satmaktadır.  Stüdyo ekipmanları, açık hava aydınlatmaları, kesintisiz ışıkları ve özellikle son dönemdeki video ışıkları ile yüksek kaliteli ürünlerini rekabetçi fiyatlar ile müşterilerine sunuyor. 

Son senelerde geliştirdiği LED video ışıkları, RGB LED ışıkları, sessiz ve kesintisiz ışık kaynakları, mobil ışık setleri, esnek LED ışıkları, tüp LED ışıkları, LED paneller, kamera monitörü ve tüm ışık şekillendiriciler, monitör ve çekim masaları gibi geniş aksesuar ürünleri  ile sektörün en hızlı büyüyen markalarından Godox’un ithalatı, satış ve satış sonrası hizmetlerini Fujifilm Dış Ticaret A.Ş. sağlamaktadır.  

İstanbul’da açtığı 650 metrekarelik Showroom’u ile tüm ürün çeşitlerini sergileyen Godox ‘un ürünlerini deneyebilir ve destek alabilirsiniz. 

Godox ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi almak için 0212 709 92 93/94 numaralı telefondan arayabilir veya  www.godox.com.tr sayfasını ziyaret edebilirsiniz.