Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Hızlı Kamera ve Aksesuar Montajı İçin OConnor Adaptörler
Hızlı Kamera ve Aksesuar Montajı İçin OConnor Adaptörler
02.03.2021 14:47

OConnor firması Wooden Camera ile yaptığı işbirliği sonucunda kamera ve aksesuar takmayı kolaylaştırırken yapılandırma değişikliklerini hızlandırmaya yönelik tasarlanan üç yeni kamera destek sistem adaptörü sunuyor. Rosette Adaptor sayesinde aksesuarlar kamera yerine doğrudan bir OConnor kafaya takılabiliyor. İki yeni ARRI tarzı Dovetail Plate, OConnor kafalara ARRI kameralar ve köprü plakalarının hızla ve kolayca yüklenmesini ve çıkarılmasını sağlıyor. 

Rosette Adaptor monitörler, el tutma yerleri, lens sürüş kontrolleri gibi aksesuarlara montaj noktaları sağlamak için herhangi bir OConnor kafa üzerindeki platform rozetlerine takılabiliyor. Bu adaptörle artık kamera yerine eski ve yeni OConnor Ultimate Fluid Head kafalara takılan rozetlerle 3/8-16 veya ¼-20 yivli veya 60 dişli rozetli her türlü aksesuar takılabiliyor. Bu tasarım aksesuarların kolay erişim için kameramanın boş eline yakın yere uygun şekilde takılmasını sağlayarak, özellikle tek gözlü bir vizör kullanırken iyi işe yarıyor.

ARRI tarzı 12 inç Dovetail Plate, ARRI kamera köprü plakalarını büyük OConnor hidrolik kamera kafası hareket platformlarına doğrudan bağlayarak, ARRI kameraların ve köprü plakalarının kolay ve hızlıca yüklenip indirilmelerine imkân veriyor. Plate’te yeni kolay yükleme güvenlik mandalları, OConnor 120ex platformu sürücü donanım rafı için bir montaj noktası ve çok yönlülük için alt tarafta bir dizi 14/20 ve 3/3-16 montaj delikleri var. 

OConnor 1030/1040 kafalar için ARRI tarzı Dovetail Plate, standart OConnor Ultimate 1030/1040 sökme plakalarına bir alternatif olarak kullanılabiliyor. Bu sayede ARRI köprü plakaları doğrudan bir OConnor 1030 veya 1040 kamera kafası platformuna doğrudan takılabiliyor, alçak bir dovetail 1030/1040 kafanın alçak platformuna kayarak giriyor, ve Kameralar için üst dovetail ARRI standart köprü plakalarıyla takılıyor. Bu plakada da kolay yükleme güvenlik mandalları ve alt tarafta bir dizi 14/20 ve 3/3-16 montaj deliği var. 

OConnor ve Wooden Camera ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 358 45 20 numaralı telefondan Linka’yı arayabilirsiniz.