Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Harmonic Görüntü Dağıtımındaki Başarıları Sayesinde İki Emmy Ödülü Aldı
Harmonic Görüntü Dağıtımındaki Başarıları Sayesinde İki Emmy Ödülü Aldı
02.03.2021 15:59

Harmonic, saygın National Academy of Television Arts & Sciences (NATAS) akademisinden iki adet Technology and Engineering Emmy Award ödülü kazandı. Harmonic gerçek zamanlı görüntü sıkıştırmaya yönelik üstün AI (yapay zekâ) optimizasyonu ve bir etkinlik denetim sinyal ve yönetim API (Application Programming Interface) arayüzünün geliştirilmesine öncülük ettiği için bu ödüllerle onurlandırıldı. Her iki teknoloji de dünya çapında önde gelen yayıncılar, medya şirketleri ve servis sağlayıcılar tarafından kuruldu. Harmonic CEO ve Başkanı Patrick Harshman şöyle konuştu: “Harmonic ekibinin öncülük ettiği üstün teknolojik başarıların ve yaratıcı mühendisliğin akademi tarafından takdir edilmesinden gurur duyuyoruz. AI ile dinamik etkinlik programlama görüntü endüstrisinde devrim yaratıyor, eşine rastlanmamış görüntü izleme deneyimleri sağlıyor. Emmy Award ödül kazanımları, Harmonic’in kendini sürekli yenilikçiliğe adadığını harika bir biçimde onaylıyor.” Bu ödüller, şirketin daha önce birçok Emmy Award ödülü daha almasıyla sonuçlanan görüntü dağıtımını geliştirmeye öncülük eden rolünü daha da güçlendiriyor. 

Gerçek zamanlı görüntü sıkıştırmaya yönelik AI optimizasyonu 

Harmonic’in AI optimizasyonu canlı görüntü kanallarının internette epey düşük bit hızlarında yayınlanmalarını sağlarken, sıra dışı izleme kalitesi deneyimi yaşatıyor. Canlı etkinlikleri milyonlarca aboneye ulaştırmak için Harmonic’in offline AI öğrenme sisteminin ayrıntılarının düzenlenmesinde çözüm ortağı Sky Italia firmasının katkısı oldu. 

Etkinlik denetim sinyal ve yönetim API arayüzü

Harmonic’in adeta devrim yaratan etkinlik denetim sinyal ve yönetim API arayüzü, içerik sahiplerinin ve dağıtımcılarının reklamlarını dinamik olarak özelleştirmelerini sağlıyor. Yayın kesilmesi denetiminde ve yerel kanal sürümlerinin yaratılmasında daha fazla esneklik sunuyor. Bu teknoloji önemli internet yayın akışı platformları yoluyla canlı ağ görüntü akışlarının tüketicilere dağıtılması için başarıyla kuruldu ve kullanılıyor. Harmonic ödülleri 2021 NAB Fuarı sırasında gerçekleştirilecek 72. Technology & Engineering Emmy Awards Ceremony gecesinde alacak. 

Harmonic ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 343 13 68 numaralı telefondan Baran Bilişim’i arayabilirsiniz.