Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > Anton/Bauer Titon 240 Gold Mount Pil
Anton/Bauer Titon 240 Gold Mount Pil
21.03.2021 10:16

Yayın çalışmalarının zorlu koşullarına dayanacak yapıda üretilen Anton/Bauer Titon piller, sahnede canlı çalışan kamera ekipleri için sağlam ve güvenilir seçenekler. Acil haberleri veya önemli spor etkinliklerini çekerken donanım arızası söz konusu olmadığı için hiçbir çekim kaçırılmayacak.  Titon, kritik donanımınız için 10A sürekli güvenilir 14.4V enerji ve çoklu koruma düzeyleri sağlıyor.

  • 238Wh, 156Wh veya 92Wh lityum-iyon pil
  • Gold-Mount veya V-Mount seçenekleri
  • 10A kesintisiz akım çekimi (20A tepe, 75A boşalma)
  • P-Tap birleşik çıkış ve şarj portu
  • Yüksek hızlı 5V USB portu
  • Çalışma süresini ve şarj kapasitesini gösteren LCD pil göstergesi

Güçlü, güvenilir, dayanıklı – kameraları, monitörleri, ışıkları ve fazlasını çalıştırır

V-Mount ve Gold Mount seçenekleriyle 90Wh veya 150Wh güçlerde alınabilen Titon piller, yoğun ve üst düzey çalışan yayın ekipleri için güçlü bir çözüm olarak üretildi. Güçlü 14.4V piller kritik anlarda aygıt kapanması korkusu olmadan kameraları ve aksesuarları çalıştırmak için sabit 10A regüleli güç sağlıyor. Elektrikli koruyucular önemli bilgileri koruduğu için çekimin gerçekleşeceğinden emin olunabiliyor. 

Gelişmiş iletişim – güvenebileceğiniz doğru bilgiler

Ne kadar çalışma süresi kaldığı, dakikasına kadar dahili arka ışıklı LCD ekranda veya kameranın vizöründe anında görülebiliyor. Anton/Bauer’in akıllı teknolojisi High-Speed USB be P-TAP ile çalışan aygıtlar bile dahil olmak üzere güç sağlanan her şeyi hesaplayarak, kameramana önündeki olaya yoğunlaşma serbestliği bırakıyor. 

Havayoluyla güvenle taşınabilir – her yere götürebileceğiniz güvenilir güç

Uçak yolculuğunda taşınabilen Titon pillerin UN38.3 IATA lityum-iyon pil yönetmeliğine uygunluğu belgelendi. Bağımsız güvenlik laboratuvar testleri, Titon’un katı UN kurallarına uygun olduğunu ve en yüksek standartta üretildiğini onaylıyor. Standart 14V pillerden daha hafif ve küçük ama yol koşullarına dayanıklı Titon, hikâye sizi nereye götürürse gitmeye hazır.

Olay haberciliği için dayanıklılık testi – güç ve performans

En zor işlerde performans göstermek üzere tasarlanan Titon piller, her çekim yaptığınızda küçük, güvenilir, seyahat için güvenli seçenekler sunuyor. Sağlam bir kasa içerisindeki yüksek kaliteli hücreler, -20C ile +60C arası sıcaklıklarda talepleri en yüksek kullanıcılara bile istikrarlı enerji sağlıyor. 


Ürün Titon 240 Gold Mount Pil
Marka Anton/Bauer
Firma Linka
Telefon 0212 358 45 20
Web www.linkgroup.com.tr